Tek Türkiye Dizisi

30 Nisan 2010 Cuma

Tek Türkiye 103. Bölüm!!!!!

Tek Türkiye 103. Bölüm

Karanlık güçler bu kez büyük oynamaya kararlıdır. Hep birlikte Ardil’i tamamen etkisiz hale getirmek için hareket ederlerken, Mihail’in cenaze töreni buluşma yerleri olur.. Kezban, farkında olmadan bu büyük planın en masum kurbanıdır. Annesi tarafından oyuna getirilen Kezban, bebeğini yavaş yavaş kaybederken, Avdo ile Aysun’un yüzleşme vakti gelmiştir. Şivan, Rasim’i ele geçirip acımasızca hesaba çekerken, Tarık’ın elini ayağını bağlayacak bir haber herkesi şok edecektir…



103.Bölüm Fragmanı;




Selam ve dua ile... :wink:

Tek Türkiye 102. Bölüm!!!!!

TEK TÜRKİYE 102.BÖLÜM


Mihail, ölümden kurtulmak için Aysun’a sığınır fakat planlar çoktan çizilmiş geriye sadece Mihail’in ölümünü haberini basına duyurmak kalmıştır. Aynı anda Şivan ve Cengiz’in ölüm haberi de gelince örgüte gün doğmuş, yeni planlar, yeni yüzlerle aynı hedefe gitmek için çalışmalarına hız vermeye başlamıştır. Rasim Ağa ise geride hiç bir iz ve tehlike bırakmamak için Besriye’yi öldürmeye karar vermiş, Besriye’yi ele geçirmiştir. Dila ve Tarık ise Şivan’ın ölümüyle hüzne boğulurken, Kezban’ın sağlığı için onu olayların dışında tutmaya çalışmaktadır. Çetin, ilçeye yerleşen işsiz insanları ağına düşürmüşken, işler Botan’ı bile şaşırtacak derecede karışmıştır.


STV


102. bölümden resimler..


Resim

Resim

Resim


Resim


Resim

102.Bölüm Fragmanı;





Selam ve dua ile... :wink:

15 Nisan 2010 Perşembe

TEK TÜRKİYE 101.BÖLÜM


Tek Türkiye, soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle geliyor. Şivan, Cengiz'i kurtarıyor ama tehlike daha da büyüyor. Kezban, ölüm ile yaşam arasında. Kan davasına müdahale eden sürpriz isim kim? Dila ve Tarık evsiz köylülere çözüm ararken, Şivan ve kardeşi için artık son yaklaşıyor.



Tek Türkiye 101.Bölüm Fragmanı [HQ]
Yükleyen tekkol_. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

8 Nisan 2010 Perşembe

Samanyolu Fanları--->STV Dizileri İle İlgili Her Şey Burada!

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tek Türkiye 100. Bölüm!!!!!

TEK TÜRKİYE 100.BÖLÜM!!!



Resim



Tek Türkiye, bu hafta 100. bölümü ile fırtına estirecek. Tarık evsiz kalan halk için mücadelesini sürdürüyor. Oğlu ölen Muhittin Ağa, kan davası başlatıyor ve Cengiz'in infazını istiyor. Şivan, Cengiz'i yaşatmak için üstün bir çaba gösteriyor. Kezban' dan herkesi mutlu eden bir haber geliyor fakat başını derde sokmakta geç kalmıyor. Örgüt ise, kan davasını fırsat bilip, insafsız bir plan kuruyor.






Resim

Resim

Resim

Resim



4 Nisan 2010 Pazar

Tek Türkiye, 'Temiz Topraklar' Oldu!!!!!

Türkiye'den birçok dizi-film transfer eden Arap dünyası, şimdi de Samanyolu TV'nin reyting rekorları kıran Tek Türkiye dizisini ekranlarına taşıyor.

Resim

Arap yapımcılar, Tek Türkiye dizisini Arapçaya “Temiz Topraklar” adıyla çevirdi. Yapımcılar, dizinin dublajının tamamlandığını ve yayına hazır olduğunu kaydederken, dizinin yayıncı kanal tarafından seyircilerine tanıtılmaya başlandığını belirttiler. Tek Türkiye'nin Arapça versiyonu Çarşamba ve Cuma günleri MBC4 kanalında gösterime yayınlanacak.

Birçok Türk dizisini Arap TV kanallarına transfer eden yapımcılar, Tek Türkiye'nin özellikle Arap topraklarında yaşayan Kürtler tarafından yoğun ilgiyle izleneceğini umduklarını belirterek, Türkiye'nin terörle mücadelesinde gerçekleri ortaya koyan dizinin MBC4 uydu kanalı üzerinden tüm Arap dünyası tarafından da izlenebileceğini kaydettiler.

Türk dizilerinin hayranı Arapların form sitelerinde yaptıkları yorumlarda, dizinin karakterlerinin güçlü olduğu ve izlenme oranının yüksek olacağı söylenirken, daha şimdiden Türkiye sitelerinden dizinin videolarına ulaşılarak ön bilginin alındığı gözleniyor.

Doktor Tarık, Türkiye'yi barış bayrağı altında birleştirebilecek mi?

Dizide Doktor Tarık ismiyle oynayan Ozan Çobanoğlu'nun özgürlük için sarf ettiği gayret ve mücadelesine dizinin tanıtım haberlerinde genişçe yer verilirken, “Doktor Tarık Türkiye topraklarında barışı sağlayabilecek mi? ” sloganıyla okuyucularda merak duygusu oluşturuluyor.

Arap dünyasında yaşayan Kürtler tarafından ‘Şivan' karakterinin çok beğenileceği beklenirken, PKK ve terör olaylarına ışık tutan dizinin Arap dünyasının Türkiye'ye ve teröre karşı bakış açısını değiştireceği tahmin ediliyor.

MBC4 tarafından Arapçaya çevrilen dizinin tanıtım fragmanında “Türkiye'de birlikte yaşayan ama yıllardır bir birine düşman olan iki milletin barışması yolunda, yürekli bir doktorun mücadelesini konu edinen Temiz Topraklar filmini bekleyin” cümlelerine yer verildi.

Resim


buyrun bunlarda resimler:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim



3 Nisan 2010 Cumartesi

TEK TÜRKİYE 99.BÖLÜM

Tek Türkiye'de nefesler tutuluyor.

Besriye, Şivan'a herşeyi itiraf etmek üzeredir. Çetin'in elinden kurtulmayı başaran Cengiz, Suna'ya ulaşmak ister. Düğünden kaçmaya çalışan Suna ise işleri karıştıracaktır. Bu sırada Tarık, köylüler için kalacak yer ararken, olayların tam içine düşer. Dila ise iki köylüyü evine alır. Fakat bu köylüler, örgütün geçmişte kalan bir hesabını deşifre edecektir.

Tek Türkiye 98.Bölüm

Tek Türkiye gerilim dolu bir bölümle geliyor.

Besriye, oğlunun Şivan olduğunu öğrenince nasıl bir yol izliyor? Şivan intikam yemini ediyor ve harekete geçiyor. Örgüt, masum köylülerden ne istiyor? Rasim Ağa'nın hain planı kimleri etkiliyor? Tarık ve Dila'nın çabaları sonuçsuz kalınca, ilçede büyük bir kaos baş gösteriyor.