Tek Türkiye Dizisi

27 Nisan 2011 Çarşamba

Tek Türkiye 140. Bölüm Özet-Fragman

Örgüt, Zehra'yı bırakmıyor

Tek Türkiye’de heyecan, bu hafta da tüm hızıyla devam ediyor...
Senaryosu gerçek olaylardan uyarlanan, “Tek Türkiye Son Karakol”da bu hafta; Gerçeklerle yüzleşmeye karar veren Zaim, aklını meşgul eden sorulardan da kurtulur. Bir kardeşi olduğunu kabul ederek geçmişin yükünden kurtulmak isteyen Zaim, artık eski hataları tekrar etmek istemez. Zehra ise; Bahoz ile birlikte kaçabilmek için planlar yapar. Ancak örgüt, onları rahat bırakmamakta kararlıdır. Bu arada Tarık ve ekibi, bir yandan ilçede huzuru sağlamaya çalışır, bir yandan da karşılaşacakları kötü sürprizlerden habersiz Zehra ve Bahoz’a yardım eder.

Tek Türkiye, 140. bölümü ile 28 Nisan Perşembe 19:40'da Samanyolu TV'de...


20 Nisan 2011 Çarşamba

Tek Türkiye 139. Bölüm Özet-Fragman


Tarık, örgütün eline düşer.
Zaim baskın planlarken, halk ve Ümit Erleri zor durumda...


Senaryosu gerçek olaylardan uyarlanan, “Tek Türkiye Son Karakol”da bu hafta; Babasının ölümü ile ilgili bazı gerçekleri araştıran Zaim, duyduklarına hiç inanmaz. Hatta Ökkeş’in kardeşi olduğunu söylemesine bile aldırış etmez; bunun da planın bir parçası olduğunu düşünür.

Çetin ise, bir an önce kurtulmak istediği Tarık’ı yakalar ve örgüte teslim eder.
Bu arada; karakol, örgütün üyeleri tarafından işgal edilir. Zor durumda bırakılan Dila ise, bunun sorumlusunun kim olduğunu öğrenmekte hiç gecikmez. Ölüme çok yakın olmasına rağmen, Zaim’e hesap sormaya karar verir.

"Tek Türkiye Son Karakol”, yeni bölümü ile 21 Nisan Perşembe saat 19:50’de Samanyolu TV’de...

16 Nisan 2011 Cumartesi

Tek Türkiye 138. Bölüm Özet-Fragman


Tarık, Dila'yı kurtarmak için harekete geçer...

Zehra, uğradığı haksızlıktan kurtulmak için, uygun bir an bekler ancak hiç hesapta olmayan olaylarla karşılaşır. Zehra'yı infaz ile cezalandıran Zaim, bir yandan Dila'yı da ele geçirmek için fırsatları değerlendirir. Bu arada, babasının ölümü ile ilgili önemli bir ipucuna ulaşan Zaim, şüphelerden kurtulmak isterken öğrendiği gerçeklerle derinden sarsılır.

Zehra'yı kurtarmak için hazırlanan Dila, yakalanıp hapse atılır. Ailesinin başına gelenlere inanamayan Tarık, ne yapacağını şaşırır. Masum halkı korumak için koşturan Tarık, Dila'yı kurtarmak için harekete geçer.

Tek Türkiye 138. Bölüm Fragmanı

6 Nisan 2011 Çarşamba

Samanyolu'nun Yepyeni Dergisi



Samanyolu Yayın Grubu'nun Yayıncılık Hayatına Yepyeni Bir Soluk Getirecek Projesi Kehkeşan Dergi Yayın Hayatına "Merhaba" Dedi…

Samanyolu Yayın Grubu, yayıncılık hayatında yepyeni bir başlangıç daha yapıyor.
Dopdolu içeriği ile aylık televizyon dergisi "Kehkeşan" Nisan ayından itibaren okuyucularla buluşuyor.

Yayıncılığa yeni bir katkı, yeni bir ses getirmeyi hedefleyen "Kehkeşan", Samanyolu Yayın Grubu'nda yer alan televizyon ve radyo programlarının yanı sıra televizyon dünyasındaki trendleri de takip eden zengin içeriğiyle okurların karşısına çıkıyor. TV, Yaşam ve Aktüalite Dergisi "Kehkeşan"da beğeniyle izlenen dizilerin Oyuncuları, ilgiyle takip edilen programların sunucuları ile hayata dair gerçekleştirilen keyifli söyleşilerin yanı sıra renkli haber dosyaları da yer alıyor.

"Kehkeşan" ilk sayısında, okuyucularına çeşitli sürprizler sunuyor. Her sayısında birbirinden çarpıcı konu ve röportajları ile adından oldukça bahsettirecek Samanyolu Yayın Grubu'nun resmi yayını "Kehkeşan" Nisan'dan itibaren tüm D&R, NT ve gazete bayilerinde.

Samanyolu'na Ait: Kehkeşan Dergisi Çıktı.

Kehkeşan dergisi Nisan ayında tüm bayilerde!
öncelikle NT mağazalarından sorunuz,isteyiniz

Kehkeşan ne demektir ? Samanyolu demektir. Saman uğrusu demektir (Gökte sık yıldız ışıklarıyla hasıl olan yol biçimi uzayıp giden ışıklı manzara.

Kehkeşan Dergisi Nisan 2011 sayı:1
Tanıtım Fragmanı:

Samanyolu yayın Grubuna ait kanallarda ne var ne yok?
magazin aktüalite ve dolu dolu içerikle pek yakında Samanyolu TVnin de bir aylık dergisi oldu

ilk sayıda neler var neler??

Caillo (kayyu)nun Çocuk eğitim ve eğlence yayınlarındaki büyük başarısı, Oktay Usta ile lezetli sohbet vb. gibi aktüel STV yayınlarından bahsediliyor.
Mehtap TV 20:00 saati
Samanyolu'nun değişen yeni yüzü konu ediliyor vs. vs.
dopdolu içerik sizleri bekliyor!!!!

Tek Türkiye 137. Bölüm Özet-Fragman


Zehra, kirli oyunlara alet ediliyor...
Zehra'nın zorla evlendirildiği Kado, verdiği sözü tutmaz ve Bahoz'a ihanet eder. Örgüt içinde yaşanan kirli oyunlara alet edilen Zehra, kurtulmak için en uygun anı bekler. Ancak, zarar görmesini istemediği bir isim vardır. Bu yüzden tehdit edilen Zehra için her şey değişir.

İsyan başlatmak üzere olan örgüt, halka kötü davranmaya başlar. Tarık ise ekibi ile beraber karanlık işleri ortaya çıkarmak için uğraşır.

Tek Türkiye 137. Bölüm Fragmanı