Tek Türkiye Dizisi

4 Ocak 2009 Pazar

Tek türkiye karanlık kurul

Din sevgisi çileden çıkardı !


Samanyolu Televizyonu'nda yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izlenen Tek Türkiye dizisi, kirli planları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gibi gören karanlık kurul, memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu kendi ağızlarıyla deşifre ediyor. Soluk soluğa izlenen "Tek Türkiye"nin son bölümünde de ilginç bir senaryo ekrana geldi.

"Çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Desteklediğimiz terör, çatışma ve kaos planlarımız devam eden davayla bir bir deşifre oluyor. Masabaşı hazırlattığımız anketin gündeme bomba gibi düşüp ses getirmesini beklerken, istediğimiz etkinin onda birini bile sağlayamadık" diyerek yaşadıkları hezimeti itiraf eden hain senaryonun aktörleri, halkın bilinçlendiğini fark ederek yeni eylem planları için kolları sıvıyor.

"En büyük sorunumuz halkın dine olan bağlılığı... Başarılı olmak istiyorsak bu inancı bir an önce bitirmeliyiz. Ayrıca iktidarın seçimlerde yara alması için, halkı sarsmaya başlayan ekonomik krizin yanı sıra çıkaracağımız bürokratik ve siyasi krizlerle devleti işlemez hale getirmeliyiz." diyen Karanlık Kurul üyeleri, "yerel seçimler öncesi oynayacakları son kozu" aşamalarıyla tek tek anlattı. İşte dehşete düşüren senaryo...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder