Tek Türkiye Dizisi

15 Ekim 2009 Perşembe

Tek Türkiye Sürprizlerle Geliyor!!!


Samanyolu televizyonunda yayınlanan 'Tek Türkiye', sürpriz değişiklikler içeren bölümleriyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yeni dönem tanıtım toplantısı dün Konya'da yapıldı.

Yapımcı Salih Asan'la birlikte oyuncular Süleyman Karadağ (Şivan), Özge Mirzalı (Kezban) ve Müjgan Gönül'ün (Hemşire Dila) katıldığı tanıtıma çekimlerin yapıldığı Hadim ile Taşkent ilçelerinin belediye başkanları da iştirak etti. Dizinin yeni yayın dönemine sürprizlerle gireceğini söyleyen Asan, "2 sene önce Konya'nın Sille köyünde başlayan çekimlerin bu sene Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin coğrafik yapısına çok benzeyen Hadim ve Taşkent ilçelerinde devam etmesine karar verdik." dedi. Köyden kasabaya göçen Tek Türkiye'de Doktor Tarık aile babası vekil kaymakam olarak izleyici karşısına çıkacak. Değişen tek karakter Tarık değil elbette. Şivan da yeni bölümlerde değişim sürecine giriyor. Ancak diziye yeni giren Botan, eski kötü Şivan'ın yerini doldurmaya çalışacak.

Yeni dönem için iddialı konuşan Asan, dizinin günümüz gerçekleriyle örtüşen senaryosuna, güçlü oyuncu kadrosuna ve 300 kişiyi bulan yapım-çekim ekibine güveniyor.

Dizinin bu akşamki konusuna gelince: Son olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Tarık artık bir vekil kaymakamdır. Ailesiyle birlikte köyde Zeynep'in isminin verildiği okulun açılışına davet edilir. Ancak köy üzerinde yeni bir oyun oynanmaktadır. Köyde yapılan düğünde iki aşiret birbirine daha çok bağlanmak üzereyken Çetin ve adamları devreye girer ve yeni bir kan davası başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder