Tek Türkiye Dizisi

29 Aralık 2010 Çarşamba

Tek Türkiye 123. Bölüm Özet-Fragman


Tarık, Affedilecek mi ?

Samanyolu’nun reyting rekortmeni dizisi “Tek Türkiye Son Karakol”da bu hafta,

Doktor Tarık, öğrendiği her şeyi telsizle haber verir. Bu olaya şahit olan Zohar, Tarık’ın kendilerine ihanet ettiğini düşünür. Bu gerçeği liderleriyle paylaşmak zorundadır. Ama ona karşı beslediği duygular yüzünden, büyük bir ikilem yaşamaktadır.

Hayatının en zor anlarını yaşayan Berfo ise, Çetin’in oyununa gelmiştir. Çocukları arasında adeta seçim yapmaya zorlanır. Bu zorlu sınavı atlatsa bile, kızını tedavisi için yüklü miktarda paraya ihtiyaç duyacaktır. Yardım istemek için yanına gittiği Zabit, kendisine çok ilginç bir teklifte bulunur. Recep’e karşı kızı Seher’in tedavisini üstleneceği sözünü verir.

Bu arada Zehra, ölüm ile yaşam arasında kaçak bir hayat yaşamaktadır. Kagir’le birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulurlar. Zor koşullar, onları bambaşka bir atmosferde buluşturmuştur...





23 Aralık 2010 Perşembe

Tek Türkiye” Oyuncuları Mevlana Üniversitesi’nde


Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan ve çekimleri Konya’da devam eden “ Tek Türkiye” dizi oyuncuları Üniversitemizde bir söyleşi verdi. Dizi oyuncularından Şivan karakterini canlandıran Süleyman Karadağ, Dila Hemşire karakterini canlandıran Müjgan Gönül, Ökkeş karakterini canlandıran Yılmaz Eser Durmuş, Çako karakterini canlandıran Cihan Özdeniz, Sofu Mehmet karakterini canlandıran Erman Erbek ve Bahos karakterini canlandıran Serkan Altınbaş öğrencilerin sorularını cevapladı. Samimi bir ortamda geçen söyleşi sonrası üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Sarı tarafından dizi oyuncularına plaket takdim edildi. Program sonrası Tek Türkiye dizi ekibi üniversitemizin çeşitli birimlerini gezerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

22 Aralık 2010 Çarşamba

Tek Türkiye 122. Bölüm Özet-Fragman


Mehmet'in ailesi zor durumda...
Doktor Tarık, Sofu Mehmet'in yaşaması için dua etmektedir. Fakat Mehmet'in ailesini zor günler beklemektedir. Sofu'nun eşi Berfo, kızını ve oğlunu ne pahasına olursa olsun hayatta tutmaya kararlıdır. Kızını ameliyat ettirmek zorunda olan Berfo, kardeşi Halil'den gerekli parayı bulmasını ister. Çaresizlik içindeki Halil ise, ameliyat parasını vermesi için yanında çalıştığı Çetin'i tehdit eder.

Zaim ise, Kagir'i ve dışlanan tüm örgüt üyelerini, ölüm taburu olarak tayin ederek asker ocağına sürer. Planları oldukça iyi işleyen örgüt, bu esnada rehin askerleri devlete teslim eder. Amaçları devleti askere zulmetmiş gibi göstermektir. Tarık, bu planı öğrenir ve harekete geçer. Fakat bu hareket, pahalıya patlayacaktır.


Tek Türkiye 122. Bölüm Fragmanı




17 Aralık 2010 Cuma

15 Aralık 2010 Çarşamba

Tek Türkiye 121. Bölüm Özet-Fragman



Zehra, acı sona ilerliyor!

Kendi davası için hareket eden Bahoz; hem vatan aşığı bir kahramanını kaybetmiştir hem de Zehra'yı kurtarma planlarını gerçekleştirememiştir.

Örgüt ise, sözde bir mahkeme kurarak Zehra'yı yargılamaya karar verir. Sonucu belli olan bu mahkemede, Zehra'ya ölüm emri verilir.

Zaim'in ise, acı sona adım adım yaklaşan Zehra ile ilgili haince planları vardır. Her türlü tehlikeyi göze alan İgor ve Tarık, Zehra için birlik olur. Fakat acı sonu engelleyemeyeceklerdir.



Ayrıntılı Bilgi İçin


12 Aralık 2010 Pazar

Tek Türkiye 120. Bölüm İzle

1 Aralık 2010 Çarşamba

Tek Türkiye 119. Bölüm Özet-Fragman

Rehin askerler kurtulabilecek mi?

Samanyolu’nun reyting rekortmeni dizisi “Tek Türkiye Son Karakol”da Tarık Akdağ karakolu baskınının ardından rehin alınan askerleri kurtarma planları yapıyor...

Ülke gündemine Akdağ Karakolu baskını kara bir bulut gibi çöker… Şehitler, yaralIlar…
Ve en kötüsü rehin alInan erler… Bilanço ağırdır… Bir terörist bu saldırı esnasında Tarık’ın niyetini anlamıştır…

Tarık’ın ajan olduğunu gözleri ile görmüştür… Tarık onu etkisiz hale getirmeyi başarmıştır ama bu süre uzun olmayacaktır…

Zehra ise gözlerine inanamayacağı bir gerçeğe şahit olmuştur… Gerçekten öte bir dehşettir bu… Kim asker kim terörist birbirine karşımıştır…

Bu gerçeği gördüğü için ölümle cezalandırılmıştır… İlk fırsatta Zehra yakalanacak ve öldürülecektir…

Tarık deşifre olmak üzere olduğunun farkında olmadan rehin askerlerin istikbali için, devletin bu kana susayan insanlarla aynı masaya oturmaması için elinden geleni yapmaktadır…

Zehra’yı ölüme sürükleyen gerçek ne ? Tarık’ın rehin askerleri kurtarma planı ne ? Tarık deşifre olacak mıdır ?


Tek Türkiye 119. Bölüm Fragmanı