Tek Türkiye Dizisi

31 Mart 2011 Perşembe

Kutlu Doğum 2011 faaliyetleri



Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Şiir Yarışması" için şiirlerinizi bekliyoruz. Şiirlerinizi en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan şiirler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden şiirlerinizi teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Deneme Yarışması" için yazılarınızı bekliyoruz. Deneme veya mektup yazabilirsiniz, yazılarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan yazılar yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden yazılarınızı teşhir etmeyin. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum İmza Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. İmza ebatları bildirilecektir. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Video - Klip Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder