Tek Türkiye Dizisi

19 Ocak 2009 Pazartesi

Tek Türkiye'ye ShowTV Talip!

KANALLAR BU DİZİ İÇİN KUYRUĞA GİRDİ
Show'un Samanyolu'ndan istediği dizi
Kurtlar Vadisi'nin yerine Show TV hangi diziye talip oldu?

Samanyolu TV'de 'Tek Türkiye' isimli diziyi beğenerek izliyorum. Genç doktor Tarık'ın, Güneydoğu'nun ücra bir köyünde verdiği mücadele, her Perşembe akşamı milyonlarca insanı Samanyolu ekranına kilitliyor.

Aksiyonsa aksiyon, terörse terör, çatışmaysa çatışma, ihanetse ihanet...

Anlatım akıcı ve duru. Seyirciyi ürkütmüyor, yormuyor; ancak meraklandırıyor. Kurtlar Vadisi'nin kanal arayışı yılan hikayesine dönerken, 'Tek Türkiye' zirvedeki başarısının keyfini çıkartıyor. Dizi, önceki gün bir kez daha reyting sıralamasının en üstüne yerleşti.

Tek Türkiye, Tekturkiye

Yapımcılığını Salih Asan'ın üstlendiği, Devlet Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı dizi, yayına başladığı 2007 yılından bu yana istikrarını koruyor. Oysa onlarca dizi ekrandan sapır, sapır döküldü ve dökülüyor. Kendilerini star sanan anlı şanlı oyuncuların dizileri tek tek silindi gitti. Neden? Kibirden...

Neden? Hesapsızlıktan... Neden? Uzağı görememekten...

BUGÜN'ün magazin servisinden Şebnem Özuzcan araştırdı, öğrendi...

Necati Şaşmaz bölüm başına 75 bin TL alırken, Tek Türkiye'de başrol oyuncuları 5-8 bin TL ücret alıyor. Kurtlar Vadisi'nin kanala maliyeti 750 bin TL iken, Tek Türkiye Konya'da 5'te biri bütçeyle çekiliyor. Hem de, set, kostüm, yan cast, figürasyon gibi konularda harcama yapmaktan hiç çekinilmiyor. Şimdi sıkı durun...

Kurtlar Vadisi'ni elinden kaçıran Show TV, 'Tek Türkiye'ye talip oldu. Ancak, dizinin STV'nin iç yapımı olduğunu öğrenince şaşırdılar. STV yönetimi, eline doğan bebeğini emekletip, büyüttükten sonra bir başkasına vermek istemedi. Kim verir ki?

Ardından, atv ve Star TV de talip oldu. Onlara da 'hayır' cevabı verildi. Son söz; Başrol oyuncuları Ozan Çobanoğlu, Ezgi Sertel, Sabri Özmener ve Türker Tekin'in şahsında, bu diziye emeği geçen herkesi kutlarım.
Tek Türkiye

6 yorum:

  1. allah korusun stv den sakın ayrılmasınlar

    YanıtlaSil
  2. show tv dede izlensin bu dizi şuan tv deki en kral en güzel dizi

    YanıtlaSil
  3. bence bu dizi bittikten sonra bir başka kanalda daha yayınlanmalı ve bu mükemmel yapımı tüm vatandaşların izlemesi sağlanmalı. tek türkiyede anlatılan gerçekleri herkes görmeli.

    YanıtlaSil
  4. en sevdiğim dizilerden bir tanesidir merakla devamını bekliyorum van dereüstü köyünden
    saim tektürkiye ekibine başarılar

    YanıtlaSil
  5. bence bu dizi tüm gerçekleri ortaya koymaktadır sonuna kadar devam etmeli doktor karekterini cok beyeni,yorum van dereüstü köyünden saim bir de rojdanın karekterini cok beyeniyorum yılmazla birlikterliğini sürdürse birbirlerine çok yakışıyorlar

    YanıtlaSil
  6. bence bu dizi k. vadisine bin çeker haftada bir dizi izlerim oda tektürkiyedir

    YanıtlaSil