Tek Türkiye Dizisi

19 Mart 2009 Perşembe

Tek Türkiye'den Dila,Şivan ve Muhtar Samsun'da


TEK TÜRKİYE DİZİSİ OYUNCULARI FEZA'DA


Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve çekimleri Konya'da devam eden Tek Türkiye dizisinin yapımcısı ve oyuncuları Samsun Feza Koleji öğrencileriyle buluştu.


Feza Koleji Öğrencileri, en çok izlenen televizyon dizisinin hangisi olduğunu belirlemek için bir anket düzenledi. Anket sonucuna göre Samanyolu ekranlarında yayınlan Tek Türkiye dizisi 1. olunca dizinin yapımcısı Salih Asan ve oyuncular Süleyman Karadağ (Şivan), Müjgan Gönül (Dila) Sabri Özmener (muhtar) Özel Feza Koleji öğrencileriyle buluştular.


Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda tezahüratlar eşliğinde salona giren oyuncular gördükleri manzara karşısında duygulu anlar yaşadı.


Daha önce Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Sır Kapısı, Yusuf Yüzlü, Mavi Rüya, Tarık ve Diğerleri gibi projelere imza atan Yapımcı Salih Asan, "Tek Türkiye"nin Türkiye televizyonlarında yayınlanan diziler arasında ihtiyaç duyulan bir proje olduğunu söyledi. Dizinin 15. bölümünün çekimlerinin devam ettiğini aktaran Yapımcı Asan; "Dizimiz bu ülkenin farklılıklarının bir zenginlik olduğunu haykırmaya devam edecek. Biz dağa çıkmak üzere olan bir genci bu düşüncesinden vazgeçirebiliyorsak, dağa çıkmış bir insanımızı dağdan indirebiliyorsak dizi hedefine ulaşmış olacak. Bu amaca hizmet etmek için bütün ekibimle gayret ediyorum" dedi.Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandıran Asan, “Çok zor şartlar altında çekimleri sürdürüyoruz. Konya'nın soğuğu malum, Kimi zaman -12 santigrat derece havada ve 18 saatlik bir çalışma sonrasında dizi yayına hazırlandı." diye konuştu


Dizide Hemşire rolünde oynayan Müjgan Gönül Tek Türkiye dizisinin kendisi için ilk dizi çalışması olduğunu aktararak, böyle bir çalışmada yer aldığı için gurur duyduğunu belirtti.


Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın sonunda bahçede öğrencilerle sohbet eden oyuncular bol bol imza dağıttılar.

1 yorum:

  1. tarık bey i ve ekip arkadaşlarını bende kendi okuluma davet ediyorum

    YanıtlaSil