Tek Türkiye Dizisi

30 Nisan 2009 Perşembe

Tek Türkiye Oyuncuları, 3 Mayısta Hz.Mevlana Kutlamalarında!


3 Mayıs Pazar günü saat 16 00 Konya Mevlana Müzesi Gülbahçede Hz. Mevlana nın Konya ya Gelişi etkinliklerinde bu sene,

Tek Türkiye dizisinin oyuncularından,Fatih Yurdakul, Ozan Çobanoğlu, Kadim Yaşar ve Ezgi Sertel katılacaklar,

Temsili gelişi canlandıracaklar.

Konya büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği,Mevlana ve Ailesinin Konya ya Gelişi etkinliği,Her yıl farklı oyuncular Mevlananın gelişini canlandırır,bu sene ise Tek Türkiye oyuncuları canlandıracaklar

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlâna ve ailesinin Konya'ya teşriflerinin 781’inci yılı nedeniyle hazırlanan temsili karşılama programı Mevlâna Müzesi Gülbahçe'de gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hazreti Mevlâna ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin her yıl Konya’da büyük bir heyecanla kutlandığını hatırlatarak, Konya halkının 781 yıldır Mevlâna terbiyesi ile bütünleşip yaşadığını ve Mevlâna'ya layık olmak için çaba gösterdiğini söyledi.

Hazreti Mevlana’nın hoşgörü, sevgi ve barış anlayışına bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Başkan Akyürek, 3 Mayıs 2009 Pazar günü Gülbahçe’de gerçekleştirilecek temsili karşılama törenine herkesi davet etti.

PROGRAMDA ÜNLÜ SANATÇILAR YER ALACAK

3 Mayıs 2009 Pazar günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek temsili karşılama programında ünlü sanatçılar Sacit Onan, Cem Kurtoğlu, Ozan Çobanoğlu, Ezgi Sertel, Kadim Yaşar ve Fatih Yurdakul görev alacak.

Programdaki rol dağılımı şu şekilde:

Sacit Onan: Münadi

Cem Kurtoğlu: Bahaeddin Veled

Ozan Çobanoğlu: Alaaddin Keykubad

Ezgi Sertel: Gazi Hatun

Kadim Yaşar: Celaleddin Karatay

Fatih Yurdakul: Hz. Mevlana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder