Tek Türkiye Dizisi

18 Ağustos 2009 Salı

Tek Türkiye nin Doktoru Ozan Çobanoğlu Yaralandı:(


Samanyolu'nda yayınlanan 'Tek Türkiye' dizisinin 'Doktor Tarık' rolündeki oyuncusu Ozan Çobanoğlu, yaralandı.

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan 'Tek Türkiye' dizisinin 'Doktor Tarık' rolündeki oyuncusu Ozan Çobanoğlu, Konya'nın Tuz Gölü kıyısında film çekimleri sırasında rol gereği ciple kaçarken aracın kontrolünü kaybederek takla attı. Kazadan yaralı kurtulan Doktor Tarık, gelecek yıl şubat ayında vizyona girecek 'Paramparça' adlı sinema filminin çekimlerinin gerçeğe uygun olması için çabaladıklarını söyledi.

'Tek Türkiye' ekibi tarafından çekilen 'Paramparça' adlı sinema filminin çekimi sırasında bir kaza yaşandı. 'Tek Türkiye' dizisinde 'Doktor Tarık' rolünü oynayan Ozan Çobanoğlu, yaklaşık iki buçuk yıldır hazırlığını yaptığı 'Paramparça' adlı filmin çekimleri sırasında ölümden döndü.

Ankara'yla Konya arasındaki Tuz Gölü kıyısında çekim yaparken rol gereği bir ciple hızla gitmesi gereken Çobanoğlu, aracın kontrolünü kaybedince cip takla attı. Kaza sırasında başını vuran Çobanoğlu, geçirdiği travma sonrasında Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Çobanoğlu, daha sonra Fatih Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Burada Prof. Dr. Mikdat Bozer tarafından yapılan muayenesi sonrasında 1 gün müşahede altında tutulmasına karar verildi.

Prof. Dr. Bozer, Çobanoğlu'nun herhangi bir hayati tehlikesi olmadığını; başında bazı açılmalar olduğunu ve bunların dikildiğini söyledi.

Ozan Çobanoğlu ise, 2 gün sonra çekimleri tamamlanacak 'Paramparça' adlı sinema filminin çekimleri sırasında aracıyla takla attığını; yaralandığını ve ambulansla hastaneye getirildiğini anlattı.

Başına dikiş atıldığını ve her şeyin yolunda olduğunu aktaran Çobanoğlu, filmi de 'Tek Türkiye' ekibiyle çektiklerini kaydetti. Çobanoğlu, 'Dila Hemşire'nin de domuz gribine yakalanmasıyla ilgili olarak, "Nazar var tabi demek ki. Başarıya tabi olan insanların bir nazarı olur. Demek ki nazar oluyor. Biz çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

'Tek Türkiye'de doktor rolünü oynadığı hatırlatılan Çobanoğlu, yaralı olmanın doktor olmaktan daha zor olduğunu; kimsenin yaralı ya da hasta olmasını istemediğini aktardı.

'Paramparça' filminin çekimlerinin birkaç gün sonra biteceğini kaydeden Çobanoğlu, daha sonra 'Tek Türkiye'nin yeni bölümlerinin çekimine başlayacaklarını belirtti. Sevenlerine selamlarını ileten Çobanoğlu, "Paramparça'yı zor şartlarda çekiyoruz. Gerçekçi çekmeye çalışırken, başımıza kazalar da geliyor. Bizi yalnız bırakmasınlar, destek versinler." diye konuştu.

Öte yandan, Çobanoğlu'nun film setindeki çekimler sırasında daha önce de bir kaza atlattığı öğrenildi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA

1 yorum:

  1. geçmiş olsun ozan abi seni çoooooooooook seviyoruz

    YanıtlaSil