Tek Türkiye Dizisi

1 Ağustos 2009 Cumartesi

Tek Türkiye' nin Doktoru Ozan Çobanoğlunun yeni filmi PARAMPARÇA!!!


Samanyolu Televizyonu’nun gözde dizilerinden Tek Türkiye’nin Doktor Tarık rolündeki başarılı oyuncusu Ozan Çobanoğlu, herkesin yaz tatiline girdiği şu günlerde durmak dinlenmek bilmeden muhteşem bir sinema çalışmasına imza atmaya hazırlanıyor.
Çekimlerine 24 Temmuz'da başlanılan filmin 3 haftada çekilmesi planlanıyor. “Paramparça'nın hikayesi iki buçuk yıllık bir geçmişe dayanıyor. Filmin senaryosunu Tek Türkiye dizisi ile birlikte yazdım” diyen başarılı oyuncuya sinemanızda görselliğe mi yoksa verilmek istenen mesaja mı yoğunlaştınız sorusuna; “Bir sanatçı olarak sanatın gerekliliği noktasında ne gerekiyorsa yapma taraftarıyız. Bizim de estetik kaygılarımız var. Renkler, resimler çok önemli, görüntü kalitesi çok önemli, profesyonel ekipmanlarla çalışıyoruz... Ama benim de yönetmenimizde, oyuncu arkadaşlarımında, teknik çalışanlarında en başta önemsediği şey; anlaşılır olmak, sosyal sorumluluk taşımak ve seyircinin beğenisini, saygısını kazanmak... Bizce en önemli olan sanat estetiğiyle mesajı vermektir.” diyerek cevap veriyor.

Çekimlerine başlanan paramparca sinema filminin web sitesi kısa sürede tüm işlevleriyle yayınlanmaya başlayacaktır. http://www.paramparcafilmi.com sitesinde film hakkında bilgi alabileceğimiz site yakında faaliyete geçecekmiş...

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder