Tek Türkiye Dizisi

10 Aralık 2009 Perşembe

STV Set Arkası

Bayram demeden seyran demeden son hız çekimlerine devam eden Samanyolu TV’nin birbirinden güzel dizilerinin set arkası…

Neler Oluyor?

Futbol Merakı

Beşiktaşlı Dördüncü Osman, Fenerli Kollama’ ya karşı!...

Eğer bir gün Dördüncü Osman’ın setine uğrarsanız garanti “Beşiktaş” kelimesini duyarsanız. Başrol oyuncuları Reha Özcan’da, Çetin Güner’ de koyu Beşiktaşlı.. Öyle ki Reha Özcan oğlu Rüzgâr başka takımlarla içli dışlı olmasın diye Playstation’da ki tüm futbol oyunlarını Beşiktaş’a göre ayarlamış.

Kollama’ ya geçelim. Tüm başrol oyuncuları Fenerli. Yiğit karakteri ile tanıdığımız Orhan Bıyıklı, Necip Amir’imiz Mehmet Özgür, Pikeas rolüyle göz dolduran Hüseyin Köroğlu, başarısı ile dillere destan Sabit rolüyle Ali Başar, hepsi Fenerli..
Ailesine verdiği değerle takdirleri toplayan Orhan Bıyıklı’dan tüm setin sevgisini kazanan Ali Başar’a Kollama’ nın setinde futbol konusunda büyük bir dayanışma var.

Necip rolündeki Mehmet Özgür’de set ekibinin göz bebeği. Babacan tavrı set arkasında da süren başarılı oyuncumuz naif kişiliği, yumuşak kalbi ile set görevlilerinin o bizim iş arkadaşımız değil “abimiz” dediği bir isim olmayı başarmış.

Kırık Kalpler’in minik oyuncusu Yaren Aynuz’ da babasının provokeleri sonucu koyu Fenerli. Küçük Star Aynuz, setin doping ilacı. Ne vakit yorulsa set ekibi Yaren ile konuşup gülüp kendine geliyor.

Tek Türkiye ise bütün futbol camiasının renklerini bünyesinde taşıyor. Baş rolümüz fedakar doktorumuz, dürüst kaymakamımız rolüyle Ozan Çobanoğlu Beşiktaşlı, halk kahramanı Şivan rolüyle Süleyman Karadağlı Fenerbahçeli. Kötü adam Çetin rolüyle Ergün Kuyucu Fenerli. Botan komutan olarak tanıdığımız Kadim Yaşar, Galatasaraylı. Yılmaz karakteriyle gönlümüze taht kuran Fatih Yurdakul ise memleketi Trabzon Spor’ u tutuyor.

Geçenlerde oynanan Fener ve Beşiktaş derbisinin ardından Dördüncü Osman setinde güller açarken, Kollama oyuncularının payına büyük bir hüznü yaşamak düştü. Bu arada Dördüncü Osman’ın güler yüzlü sempatik karakteri Çetin Güner iki hafta önce babasını kaybetti. Değerli oyuncuya baş sağlığı diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder