Tek Türkiye Dizisi

17 Aralık 2009 Perşembe

TEK TÜRKİYENİN DİLA'SI Müjgan Gönül MEVLANA'NIN MİSAFİRİ!


Müjgan Gönül ve ailesi Mevlana’nın misafiri!...

Tek Türkiye dizisinin gözde oyuncularından Dila rolüyle tanıdığımız Müjgan Gönül bir günlüğüne İstanbul’a geldi. İstanbul’dan Konya’ya sete giderken konuştuğumuz başarılı oyuncu bizlere vakit ayırarak hoş sohbette bulundu.

Belki bir daha ki sezon Konya’da olamam bu sezonu iyi değerlendireyim diyen güzel oyuncu “Bu yıl Şeb-i Aruz kutlamalarına ailemi de götürmek istedim. Mevlana’nın anıldığı ve çok faydalı etkinliklerin yaşandığı bu kutlamaları ailemle beraber yaşamak istedim şimdi annemle, babamla bindik arabaya Konya’ya gidiyoruz” dedi.

Bazı reklam şirketlerinin tekliflerini değerlendiren oyuncu yine Tek Türkiye setinden arkadaşlarıyla reklam projelerine de imza attı. Tek Türkiye ekibinin her alanda kadrosunu bozmaması ise bu mükemmel ekibin dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle Tıp öğrencileri tarafından çok ilgi gören güzel oyuncu hayranı olan doktor adaylarıyla da hasbihal ederek onların öneri ve şikâyetlerini de dinledi. Artık mutlu ve başarılı bir Dila görmek istiyoruz diyen öğrencilere, “Dila, bir müddet hapishanede. Çok farklı yönleriyle değişik hikâyelerle, belki hayran kalabileceğiniz Dila tekrar olabilirim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder