Tek Türkiye Dizisi

4 Mart 2010 Perşembe

Tek Türkiye'nin Dilası ile...


İnsanlar bana acıyarak bakıyor


'Tek Türkiye'nin 'Dila Hemşire'si Müjgan Gönül'ü hem Samanyolu'nda ekrana gelen dizideki oyunculuğu hem de 'sevenlerimin duasıyla atlattım' dediği domuz gribi, uzun bir süre gündemde tutmuştu.



Şimdi ise Konya'daki çekim mekanları arasında mekik dokuyor. Dila karakterinin dizide yaşadıklarını anlatırken sokaktaki insanların acıyarak bakmasından da rahatsız oluyor. Yolunu kesip kızanları mı istersiniz, oğluna kavuşamadığı için üzülenleri mi... Rol icabı cezaevinde şişlenen birine yardım etmek isterken yaşadıkları bile dışarıda çok farklı algılanmış. "Aman niye dokunuyorsun şişe, bak suç senin üstüne kalıyor." diye üzülenler oluyormuş.

Eski Dila ile yenisi arasındaki fark da izleyiciler tarafından yadırganmış ilk zamanlar. Evlenmiş, çocuk sahibi olmuş bir Dila, şu an ekrana gelen. Genç oyuncu, "İnsanlar buna da alışır, alıştı da." diyor. Kendisi çoktan alışmış aslında. Dizi, Gönül'e yeni kapılar da açmış. Hatta şu sıralar bir sinema filmi için rol teklif edilmiş. Ancak henüz net bir şey olmadığı için detaya girmek istemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder