Tek Türkiye Dizisi

7 Şubat 2009 Cumartesi

Tek Türkiye Dizisi Oyunculari A.Aymaz İ.Ö.O. İle Buluştu

'TEK TÜRKİYE' DİZİ EKİBİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve çekimleri Konya'da devam eden Tek Türkiye dizisinin oyuncuları ve yapımcısı Konya Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Oyunculardan imza almak isteyen öğrenciler, izdihama neden oldu.



Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve çekimleri Konya'da devam eden Tek Türkiye dizisinin oyuncuları ve yapımcısı Konya Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu. Oyunculardan imza almak isteyen öğrenciler, izdihama neden oldu.
Konya'nın Sille Köyünde çekimleri devam eden Tek Türkiye dizisi beğeniyle izleniyor. Konya Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Öğrencileri, en çok izlenen televizyon dizisinin hangisi olduğunu belirlemek için bir anket düzenledi. Anket sonucuna göre Samanyolu ekranlarında yayınlan Tek Türkiye dizisi 1. olunca dizinin oyuncuları ve yapımcısı Salih Asan okulu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.


Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda tezahüratlar eşliğinde içeri giren oyuncular gördükleri manzara karşısında duygulu anlar yaşadı. Dizide öğretmen rolünde oynayan Ezgi Sertel çocukların ilgisi karşısında çok heyecanlandığını ifade etti. Orman Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra son 3 yıl oyunculuk yaptığını söyleyen Sertel, STV ailesine katıldığı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dizide Hemşire rolünde oynayan Müjgan Gönül ise Tek Türkiye dizisinin kendisi için ilk dizi çalışması olduğunu aktararak, böyle bir çalışmada yer aldığı için gurur duyduğunu belirtti.

Daha önce Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Sır Kapısı, Yusuf Yüzlü, Mavi Rüya, Tarık ve Diğerleri gibi projelere imza atan Yapımcı Salih Asan, "Tek Türkiye"nin Türkiye televizyonlarında yayınlanan diziler arasında ihtiyaç duyulan bir proje olduğunu söyledi. Dizinin 15. bölümünün çekimlerinin devam ettiğini aktaran Yapımcı Asan; "Dizimiz bu ülkenin farklılıklarının bir zenginlik olduğunu haykırmaya devam edecek. Biz dağa çıkmak üzere olan bir genci bu düşüncesinden vazgeçirebiliyorsak, dağa çıkmış bir insanımızı dağdan indirebiliyorsak dizi hedefine ulaşmış olacak. Bu amaca hizmet etmek için bütün ekibimle gayret ediyorum" dedi.

Çok zor şartlar altında çekimleri sürdürdüklerini dile getiren Asan, "Konya'nın soğuğu malum, -12 santigrat derece havada ve 18 saatlik bir çalışma sonrasında dizi yayına hazırlanıyor" diye konuştu.

Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyunculara plaket takdim edilirken bazı öğrenciler imza almak istedi. Aynı anda oyunculara fotoğraf ve kağıt yönelten çocuklar izdihama neden oldu.

2 yorum:

  1. cok güsell bir dizi hiç bitmesin
    şivan rolünü cok iiyi oynuyor sakın cıkmasn diziden süperr oynuyo yha dizi cok güsel oyuncularda ole en iiyi şivan oynuyo kendyle gurur duysun

    YanıtlaSil
  2. aLLah basarilarinizi daim etsin..
    her hafta kacirmadan izledigim tek dizi TEK TÜRKIYE..
    umarim uzun seneler daha sürer ve biz TEK TÜRKIYE FANLARI da üzülmeyiz böylece..

    adsiz arkadasin yorumuna karismak istemem ama...bitek sivan degil hicbi oyuncu cikmaz insallah diziden..hepsi öyle basariliki..
    INANIN COK SEVIYORUZ SIZLERI..(=

    YanıtlaSil