Tek Türkiye Dizisi

19 Mart 2009 Perşembe

Tek Türkiye 61.Bölüm


Her şey gittikçe daha karışıyor!...

Çetin tarafından işkence odasına götürülen Tarık, hiçbir şekilde Çetin’in isteklerini yerine getirmez. Çetin, Tarık’ı ölümle korkutamayacağını anlayınca, onu en hassas yerinden yakalar ve annesinin hayatı ile tehdit eder. Zelal, Tarık’ı kurtarmak için elinden geleni yaparken, en sonunda Çetin’in tuzağına düşer. Tarık için her şey daha da zor bir hal alır. Botan ve Şivan ise Sağırsu köyünü tamamen teslim almıştır. Şimdi köylüye Doktor Tarık yerine Doktor Yıldız’ı kabullendirmek zorundalar. Bu aksiyon sürerken bir yandan da Berfin ve Yılmaz’ı, Zilan sürprizi beklemektedir!..

FRAGMAN:

3 yorum:

  1. tek türkiye sen rekor kiracaksinmis gibisin ama doru negüzel filim bu filimi 542281 kisi izliyor yada daha fazla rekoru kir.doktor tarik filimde ölürse bu filim bitmesi lazim ama biz bitmemesini istiyoruz biz seviyoruz filimi ben doktor tarigi görmek istiyorum ama ben almanyada yasiyorum tek türkiyenin bütün bölumlerini kacirmadimk.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir dizi.Ancak Türk askeri ve korucular bu kadar beceriksiz veberbat olamaz. Biraz hassasiuet lütfen

    YanıtlaSil
  3. YAHU ÇOK GÜZEL DİZİ İDİ ESKİDEN. AMA NERDE GÖRÜLMÜŞ AYLARCA TERÖRİSTLE BİR KÖYÜN MÜCADELESİ. BU MEMLEKETTE HİÇ POLİS ASKER YOKMU... ARTIK YETER, NE OLUR BİRAZDA TERÖRİSLERE DARBE ÜSTÜNE DARBE GELEN SAHNELER OLSUN. BU DİZİDE SANKİ HİÇ DEVLET YOK. ARTIK YETMEZMİ... KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI HEP AYNI SAHNELER.....İYİ GÜNLER DİLERİM. ADNAN...

    YanıtlaSil