Tek Türkiye Dizisi

28 Mart 2009 Cumartesi

Tek Türkiye 'nin Doktor Tarık'ından Müjde!..


Doktor Tarık film hazırlığında

Samanyolu'nda perşembe günleri yayınlanan 'Tek Türkiye'nin Doktor Tarık'ı Ozan Çobanoğlu, medyada çıkan ve tartışma konusu olan "Kahramanlık Tarık'a yakışıyor, Polat'a değil" sözüne açıklık getirdi.

Çobanoğlu, Necati Şaşmaz için söylediği "Türkiye'nin en iyi oyuncularından değil, ama çaba gösteren, emek veren biri; benim ve birçok genç oyuncu gibi. Daha çok öğreneceğimiz şey, daha çok gidecek yolumuz var." sözlerinin de arkasında olduğunu söyledi. Ne magazinle ne de sansasyonel haberlerle ilgisinin olmadığının da altını çizen Çobanoğlu, şöyle konuştu: "İdealleri olan, kendimi, aklımı sürekli zinde tutan üretmeyi seven, biriyim. Altyapısı olan, kısa yoldan buralara gelmeyen, hep kendisini öğrenmeye ve bildiklerini anlatmaya çalışan, günün birinde oyunculuğunu tüm dünya arenasında göstermek isteyen bir oyuncuyum."

'Tek Türkiye' ve tiyatrodaki görevlerinin dışında sinemayla da ilgilenen Çobanoğlu, "Kısmet olursa yaza bir sinema projem var. Benim yazdığım bir senaryo. Tek Türkiye'nin eski ve yeni kadrosundan oyuncular olacak. Ancak, tamamıyla bağımsız, uzun zamandır üzerinde durduğum bir hikâye." diyor.

Röportajımızın tamamını haftaya perşembe günü Samanyoluhaber.com'da bulabilirsiniz!..

5 yorum:

  1. tarık seni çok seviyorum dila ile evlen

    YanıtlaSil
  2. tarik abi seni ve dilayi cok seviyorum ve inan gercegi söylemek gerekirse hem dizi de hemde gercek hayatta birbirinize cok yakisiyorsunuz allah sizi nazarlardan korusun bu yazdiklarimi sakin unutma lütfen

    YanıtlaSil
  3. selam ilk önce kaymaklık sana yakışmış asıl kaymakam masasında oturur ama sen hala heryere koşuyorsun sen gönüllerin kahramanısın tarık abi dizide olsa dila ablamı üzme bide ibrahim var onları düşün sana bişi olmaz biliyom yaralansanda dizide olsa flimde olsa gene üzülen biz oluruz onun için kendine dikkat et gerçek hayattada dila ablamla evlensen daha iyi olurdu ikinizide çok seviyorum hea bide şivan ule haydin gidik derdi:)) onun yeri ayrıdır tek türkiye sevenlerinin gönlünde

    YanıtlaSil
  4. bence tek türkiyenin bu bölümleride güzel

    YanıtlaSil
  5. sizi beğeniyle izliyoruz ailece. diziniz o kadar muhteşemki gözlerimizi biran olsun ayıramıyoruz televizyondan bir işimiz olsa bile onu yarım bırakıp dizinizi izliyoruz VE SİZİİİİİ ÇOOOOOOOKKK SEVİYORUZZZZZZZ!!!!!

    YanıtlaSil