Tek Türkiye Dizisi

19 Mart 2009 Perşembe

Tek Türkiye Oyuncuları Jüri Üyeliği Yaptı......

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Özel Gönül İlköğretim Okulu tarafından İstiklal Marşı'nı okuma yarışması düzenlendi.İlçe geneli İlköğretim Okulları arasında yapılan yarışmaya yedi okul katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini, Samanyolu Televizyonu'nun ilgiyle izlenen dizisi "Tek Türkiye" dizi oyuncularından "Doktor Tarık" rolündeki Ozan Çobanoğlu, "Doktor Yıldız" rolündeki Tuğçe Doras, "Hemşire Dila" karakterini canlandıran, Müjgan, Gönül "Botan" rolündeki Kadim Yaşar ve edebiyat öğretmenleri yaptı. Öğrenciler dizi oyuncularına büyük ilgi gösterdi.

Gecede anasınıfı kategorisinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Gülsüm Ceylan birinci, Kurucuova İlköğretim Okulu'ndan Sevdanur Cura ikinci, Ali Akkanat İlköğretim Okulundan Edanur Canıtes üçüncü oldu. Birinci kademede Özel Gönül İlköğretim Okulundan Havvanur Taş birinci, Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulundan Melike Ceylan ikinci, Ali Rıza Celepoğlu ilköğretim Okulundan Rumeysa Duymuş üçüncü oldu.


İkinci kademede ise Cumhuriyet İlköğretim Okulundan Büşra Özen birinci,Özel Gönül İlköğretim Okulundan Merve Özaba ikinci,Şehit Mehmet Ümit Kesmez İlköğretim okulundan Fatma Sütçü üçüncü oldu. Gecede dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Okul Müdürü Arslan Cömert verdi. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Cömert, "İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma ve saygı programı çerçevesinde yaptığımız bu etkinlik gelecek nesillere bu emaneti teslim etme adına atılmış büyük bir adımdır. Bu gecede öğrenci velilerimize, öğrencilerimize, kan ve göz yaşıyla yazılan İstiklal Marşı ruhunu anlatmak istedik. Bizlere destek veren velilerimize, Beyşehir protokolüne teşekkür ederiz." dedi.

Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ise geceden çok etkilendiğini söyledi. Öğrencilerin İstiklal Marşı'na gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu dile geteren Kaymakam Atilla "bu gecenin ikincisi yoktur. Çok farklı bir duygu içerisindeyim. Çocuklarımızı milli duyu ve düşüncelerle hazırlayan öğretmenlerimizi ve bu çocukları yetiştiren anne ve babalarını tebrik ediyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bu günü, bizlere miras bırakan ecdadımızı anlama adına büyük bir başarıdır.İnşallah sizler bizlere bırakılan bu büyük mirası ileride daha iyi temsil edeceğinizden şüphem yoktur." dedi.

3 yorum:

  1. sayın tektükiye yönetmeni türk askerinin gücünü gösterin gari örgütü bozguna uratın tekrar köyü kurtarsın askerler dizi güzel konusu güzel ama asker ikinci pılanda kalmasın komutanı kurtarın

    YanıtlaSil
  2. BU DİZİNİN REYTİNGİNİ BOTAN KOMUTAN DOKTOR GÜZELİ YILDIZ ÇOGALTIYO

    YanıtlaSil
  3. ya hiçte dila tarık berfin yılmaz çoğaltıyo reytingleri

    YanıtlaSil