Tek Türkiye Dizisi

1 Mart 2009 Pazar

Tek Türkiye'nin Muhteşem Başarısı:)


SEVİLEN DİZİ YİNE ZİRVEDE !


Yayınlandığı günden beri, izleyiciden tam not alan Samanyolu Televizyonu'nun heyecanla izlenen dizisi, ''Tek Türkiye'' rekora koşuyor.


Türkiye gerçeklerini anlatan dizi, dün akşamki bölümüyle en çok izlenen yüz program arasında birinci oldu. Bugüne kadar yaptığı kaliteli yapımlarla izleyicilerin takdir ve güvenini kazanan Samanyolu Televizyonu, "Tek Türkiye" adlı dizisiyle başarısını bir kere daha kanıtladı ve reyting sıralamasında zirveye oturdu.


6 Şubat Perşembe günü yayınlanan TEK TÜRKİYE dizisi tüm izleyicilerde 11.4 rating (dakika başına düşen ortalama izleyici sayısı) ve 24.4 share (izlenme payı) değerleriyle ilk yüzde en çok izlenen 1. program oldu.

2 KİŞİDEN BİRİ TEK TÜRKİYE'Yİ İZLEDİ


Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde '51.3' gibi rekor seviyede izlenme payı ile dikkat çeken Tek Türkiye, dün akşamki rakamlarla şu ana kadar olan en yüksek izlenme değerlerine ulaştı.
Kıymetli seyircilerimize teşekkür ediyoruz...

1 yorum:

  1. tek türkiyeyi çok beyeniyorum çok özel bi konu işleniyo bu konu ancak saman yolu tv de engerçekçi çekilrdi başarısını tebrik ediyorum saman yolunun tüm dizilerini takip ediyorum ve dikat ettimde toplumun problemlerine yönelik ve eğitisi programlar yapması gzlerden kaçmıyo" yağmudan sonrada "bunlardan biriydi.keşke tüm kanallarda böyle olsa .bazı dizilerde bizim ahlakımıza yakışmayan bi duruş vr.toplumun ahlakını bzuyolar neden buna izin veriliyo anlamş değilim .ama bizlerede bağlı izlemese belki böyle olmaz .saman yolunu tekrar tebrik ediyorum emeği olan tüm insanlardan allah razı olsn başarılarının devamını diliyorm DERYA

    YanıtlaSil