Tek Türkiye Dizisi

16 Mart 2009 Pazartesi

Tek Türkiye'nin Yeni Halo İbrahimi




Halo İbrahim’in yeri boş mu kalacak?

Tek Türkiye, Devletimizin adı kullanılarak yapılan bütün kötü planları gün yüzüne çıkarıyor!...

Yılın dizisi Tek Türkiye’de artık farklı açılımlarda gösterilmeye başladı. Önceleri sadece terör ile halkın çatışmalarına yer veren dizi şimdilerde kendini devletin adamı gibi gösteren yasadışı örgütlerden de bahsediyor.

Geçen bölümünde dizide, kendini devletten biri gibi gösteren bir komutanın, iyi bir karakter olan Zeynel Ağa’ya teröre destek veriyor diye insanlık dışı işkenceler yapması ekranlara taşındı. Oysa Zeynel Ağa kesinlikle terörle işi olan biri değildir.

Zeynel Ağa, Devletin ona haksız zulmettiğini düşünüp bu sefer cidden teröre destek vermeye başlıyor. Tüm köylüsünü de buna teşvik ediyor. Böylece, kötü güçler amaçlarına ulaşıyor.
İşte bu sahneleri seyrederken günümüzde ortaya çıkan gerçeklerle mükemmel bir bağlantı kurabilirsiniz.

Peki Zeynel Ağa gibi oyuna kanarak teröre karışan değerli insanlara kim doğru yolu gösterecek? Kim çıkıp ta kardeşin kardeşe silah sıkmasını engelleyebilecek?

Önceleri bir Halo İbrahim vardı dizide. Onun vefatıyla sözü dinlenir, bilge bir kişiliğin eksikliğini çekti dizi. İşte şimdi Zeynel Ağaların da oyunlarına alet edindiği an Halo İbrahimlerin gelmesi gereken andır.

Diziyi önümüzdeki haftalarda oldukça bilge, alim ve seyit biri Halo İbrahim’in oğlu rolünde oynayacak olan ünlü tiyatro ustası Ali Çakalgöz renklendirecek. Diziyi seyrederken en az Şivan kadar “Çetin” karakterine dikkat edilmeli. Bu Çetin karakteri ülkemizin en büyük ama en büyük kanayan bir yarasına gönderme yapmaktadır.

Standart bir dizi olmayan, Türkiye’nin aynadaki görünüşü diyebileceğimiz Tek Türkiye, kalitesini artırdı, Devletimize, hakiki komando ve askerlerimize gereken yeri vermeye başladı. Devletimizin adı kullanılarak yapılan bütün kötü planlar şimdi gün yüzüne çıktı..

1 yorum:

  1. diziyi keyifle izliyorum doktortarıkla hemşeriyiz .karsın gururu ozan çobanoğluna başarılar dileriz

    YanıtlaSil