Tek Türkiye Dizisi

8 Nisan 2009 Çarşamba

Tek Türkiye'nin Çoban Avdo'sunun Başarısı!..


Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Tek Türkiye dizisinin Çoban Avdosu diziye kattığı renkle de, başarısıyla da kendinden bir hayli bahsettiriyor.


Çoban Avdo karakterini canlandıran Alpay Aksum, yine sanat camiasından tanıdığımız İlker Aksum’ un kardeşi. İlker Aksum, birçok dizide seyrettiğimiz şimdilerde de Canım Ailem dizisinde, Halim karakterini oynayan başarılı bir oyuncu.


Basından takip ettiğiniz gibi Çoban Avdo’nun namı Halim’in namını bir hayli geçmiş durumda ama Alpay Aksum, sanata ağabeyinin yolundan giderek ve onu örnek alarak gittiğini her zaman gurur duyarak belirtiyor.


Tek Türkiye’nin yoğun çekimlerinin yanı sıra Konya Devlet Tiyatrosu Müdür yardımcılığı da yapan Alpay Aksum’un başarısı bu camiada olanları imrendirecek türden.


Tek Türkiye dizisinin setini ziyaret eden birçok izleyici de Alpay Aksum’u en az televizyondaki kadar sempatik ve cana yakın bulduğunu belirtiyor. Bütün bu pozitif özellikler karşılığında tabiî ki Alpay Aksum şuan aranan oyuncu durumuna gelmiş. Yapım şirketlerinden birçok transfer teklifi alıyor.


Tek Türkiye’nin sempatik oyuncusuna bizde başarılar diliyoruz!...

2 yorum:

  1. tek türkiye dizi güzel ama bide şu bazı saçmalıklar olmasa güzel olur..teröristler nedense hep ön planda bu köye hiçmi asker uğramaz yaa.şimdide abdül seyda hazretlerı denen saçmalık çıktı.ya bira renk katılsın diziye yoksa bu gidişle izleyen kalmıyacak...

    YanıtlaSil
  2. tek türkiye dizisi başlarda güzeldi şimdi beğenmiyorum cünkü hep kan hep şiddet konusu askerlerimiz gene yok ön planda şimdide islamı karalayıcı terör olayı var sıkıldık artık kan dökülmesinden askerlerimizin ön pilanda olmasını isterdim burdan başka türkiye yok.bide artık dilayla tarık evlensinlerde dizide renk olsun izleyecide bunu bekliyor.

    YanıtlaSil