Tek Türkiye Dizisi

26 Kasım 2009 Perşembe

TEK TÜRKİYE 81.BÖLÜM


fragman:




Kırmızı'nın istediği dosyayı almayı başaran Dila, birden kendisini Çetin ve Kado arasındaki pazarlığın içinde bulur. Kado ve Çetin'in arasındaki örgütü deşifre edecek olan kaset savaşına Dila'da kurban gitmek üzeredir...
Dila, canını kurtarmaya çalışırken, Rıfat'tan korkunç bir teklif alır. Ya şimdi kamera kayıtlarını Tarık görecek ve köstebeğin kendi karısı olduğunu öğrenecektir ya da Dila artık Rıfat'ın en iğrenç isteklerini bile yerine getirecektir...
Bu arada Sait ve Leyla'nın kaçış planlarını ise Botan bozmak üzeredir...

20 Kasım 2009 Cuma

MEDYADA TEK TÜRKİYE

Medya'da Tek Türkiye

‘Tek Türkiye’

Türk televizyonlarında son yıllarda kaliteli ve izleyiciyi çeken birçok yapım var. Bunlar şüphesiz iyi bir arka plan ve iyi bir ekip çalışmasının ürünü. Hem senaryo açısından, hem prodüksiyon açısından hayli zengin bir yapıya sahip bu ürünler toplumun da dikkatinden kaçmıyor.

Özellikle son yıllarda Türkiye üzerinde karanlık emelleri olanların anlatıldığı yapımlar ilgi görüyor. Bugün sizlere bu yapımlardan birisinden bahsetmek istiyorum.

Türkiye’de son dönemde televizyon kanalları arasında hızlı bir yükselişe sahip olan Samanyolu televizyonu, Tek Türkiye dizisiyle beğenimi kazananlardan... Terör sorununa bugüne kadar belki de en gerçekçi bakışı atan Tek Türkiye seyircinin de beğenisini kazanmış gibi görünüyor.

Güneydoğuda yaşanan olayları bütün yönleriyle ele alan Tek Türkiye’de halkı canından bezdiren unsurlar apaçık ortaya seriliyor. Bir yanda terör belası ve onun arka planı. Bir yanda devlet ve devletin gücünü karanlık emelleri için kullananlar. Bir yanda aşiretler ve katı kuralları ve daha birçok gerçeklik Tek Türkiye’nin ana temasını oluşturuyor.

Dizinin her bölümünün sonunda ise Anadolu toprakları üzerinde karanlık emelleri olan şer güçlerin diyalogları geliyor ekrana. Bu diyaloglarda güncel konular da işleniyor. Eğer Türkiye gündemini yakından takip edip anlayamadığınız karanlık bir mesele varsa Tek Türkiye’den öğrenebilirsiniz! Tabi bu arada diziye olan ilginin sebebi sadece bunlar değil. Dizide şiddet gerçekte olduğu kadar yansıtılıyor. Ne eksik ne fazla…

Bir de dizi karakterleri çok ünlü isimlerden oluşmuyor. Ayrıca dizi karakterleri ve bunları sergileyenler arasında öyle göze çarpan bir tezat göremiyorsunuz. Yani oyuncular rollerinin hakkını veriyor. Tabi Tek Türkiye ekibi her şeyi doğru yapmıyor.

Onların da kusurları var görebildiğim kadarıyla. Mesela dizi sezon arası verdi. Aranın ardından başlayan ilk bölümde daha önce bir köyde doktor olarak görev yapan Tarık, karşımıza birden Kaymakam olarak çıkıverdi. Şahsen ben nasıl olduğunu anlamadım. Tabi dizi ekibinin bunu yapmakta mutlaka ‘ali bir muradı’ vardır ama ben anlamadım!

İşi kötü tarafı aklımda kalan tek olumsuzluk buymuş! Hay Allah.

Ama neyse ben Tek Türkiye’yi yakından takip ediyorum. Mutlaka bir açıklarını bulup size de duyuracağım! Şaka, şaka…

Aslında ekran karşısında tertemiz bir aile dizisi arayanlara Tek Türkiye’yi tavsiye edebilirim. Diğer kanallardaki dizileri de yakından takip ediyorum. Star’ın Kurtlar Vadisi, Show’un Ezel’i, TRT 1’in Hesaplaşması, ATV’nin Adanalı’sı takip altında olan diğer diziler onlarla ilgili de yazacağım ancak biraz dinlenmem gerekiyor!

Hoşçakalın!

Tek Türkiyenin Çetini ERGUN KUYUCU İLE SÖYLEŞİ !

Resim

'Kötü adam ol dediler, oldum'

-'Tek Türkiye'de oynadığı Çetin karakteriyle 'dizinin kötü karakterleri' arasında yer alan Ergün Kuyucu, "O kadar kötüyüm ki(!) ben bile bir an önce ölmeyi istiyorum." diyor. Bir işadamı olan Kuyucu, yapımcı bir arkadaşı sayesinde bulaşmış bu işe...

Arkadaşının 'Kötü adama ihtiyacımız var, sen olur musun?' sözüyle kendisini sette bulmuş. Kaliteli kötü adam eksikliğinden bahseden Kuyucu, "Ben de kendimi 'kötü'yü oynadığım için sevmiyorum. Ama bu bir yönden de rolümü iyi benimsediğimi ortaya koyar. Normal hayatta en çok karşı çıktığım işleri yapıyorum bu dizide." diyor. Kuyucu, Aralık'ta gösterime girecek 'Kara Köpekler Havlarken' adlı filmde de rol alıyor.

Tek Türkiye 80. Bölüm!

Tek Türkiye 80. Bölüm BU AKŞAM 19:40 STV'DE
Resim
http://rapidshare.com/files/308419855/TEK.TURKiYE.80.bolum.FRAGMAN.19Kasim2009Yayinda.wmv


Dila’nın, Kırmızı’ya Anabella’nın gidişini haber vermesi beklenmedik olaylara neden olur. Kırmızı, Dila’nın verdiği haberle konvoya saldırı düzenler. Ve Ali Haydar hayatını kaybeder. Bunun üzerine kaymakamlık ve Ali Haydar’ın ailesi yasa bürünür...
Tarık ise bu işi yapanların hesabını sormakta kararlı adımlar atacaktır. Dila, vicdan azabı içerisindedir ve yaptığı hatayı düzeltmek için Tarık’la konuşmayı dener. Fakat Kırmızı’dan şok bir tehdit alır. Kırmızı, Dila’dan ikinci kez bir istekte bulunur...
Dila bu isteği kabul edecek midir? Yoksa her şeyi göze alıp ne yaptığını açıklayacak mıdır?

Tek Türkiye 80.Bölüm Fragmanı [HQ]



Tek Türkiye 80.Bölüm Fragmanı buyrun
en hızlı Rapidden sizlere ilk önce ulaşıyor

:arrow: http://rapidshare.com/files/308419855/TEK.TURKiYE.80.bolum.FRAGMAN.19Kasim2009Yayinda.wmv :!:

Tek Türkiyenin Doktoru Ozan Çobanoğlu'ndan "DEV" Bir Yapım Geliyor!..!

PARAMPARÇA FİLMİ FRAGMANI (YÜKSEK KALİTE)

İndirmek İsteyene;

http://rapidshare.com/files/306438363/P ... _.mpg.html

Fragmanı Anında (Online) İzle;



Önizleme Resimleri - Filmden Kareler;

Resim


AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA!!!

Tek Türkiyenin Doktoru Ozan Çobanoğlu'ndan "DEV" Bir Yapım Geliyor!..!

Resim


Mart ayında sinema tarihine damga vuracak, adından çok bahsettirecek bomba bir sinema filmi geliyor!...PARAMPARÇA

Milyonlar onu Samanyolu TV’de yayınlanan Tek Türkiye dizisinin Doktor Tarık’ı olarak tanıdı. Çok kısa zamanda herkes tarafından sevilmeyi başardı. Gençti. Azimliydi. İnsanlar sadece benden değil işlerimden bahsetsinler dedi. Bir yandan Tek Türkiye’nin zorlu çekimlerini başarı ile tamamladı bir yandan sinemaya atıldı.
Yüzüm kara çıkmaz inşallah dedi, gece gündüz çalıştı. Kendisini dostları ne zaman arasa o hep meşguldü. Kimseye cevap veremedi. Babası da sanata düşkündü yani genlerinde vardı. Üretmeliydi, çalışmalıydı..
Evet, hepinizin yakından tanıdığı Ozan Çobanoğlu’ndan bahsediyoruz. Samanyolu TV’nin milyonlara gururla sunduğu Konya Devlet Tiyatrosu sanatçısı Ozan Çobanoğlu..
Bir yandan Tek Türkiye çekimlerinde onu görmek için etrafına dolan sevenleri, yolda yürürken bile onu soru yağmuruna tutan fanları, internet alemi, siteler, facebooklar, her şey onunla süslenmeye başladı. Tüm kanalları konuk olarak gezdi. Ünü yurt dışında da duyuldu. Konferans konferans dünyayı gezdi. Bu başarıyı hiçbir medya kuruluşu görmezlikten gelemezdi, gelmedi..
Çobanoğlu ise bir yandan dizi setlerine saatlerini harcadı, dinleneceği 2-3 saat vardı koştu Paramparça sineması için çalıştı. Yazın herkes tatildeyken o ve ekibi çekimlere devam dedi, durmadı.
Bütün bu yazılanların az bile kaldığını Paramparça filmi resmi web sitesini ziyaret ettikten sonra görebilirsiniz. Mükemmel bir görüntü, dehşet bir müzik, ustaların birleştiği bir kadro!...
Tüm sevenleri ve ilgilenenleri adına Ozan Çobanoğlu’na Paramparça’yı ve Tek Türkiye yeni sezonu sorduk.
Sinema çok büyük bütçeler gerektiriyor, mali güzü desteği bulmak zorundayız dediniz, şimdi de mükemmel bir fragmanla karşımıza çıktınız. Siz bütçe engeli varken kaliteyi nasıl yakaladınız?
Sinema pahalı bir sanat. Sinema yapabilmek için para şart. Ama şunu da unutmamak lazım festivallerde ödül alan sinemalar ne kadar para harcanmış ne kadar pahalı filmler diye değil, filmin ruhu, anlattığı hikaye, yönetmen ve oyuncu yeteneği ile değerlendirilir. Kalite para ile ölçülemez. Ekip olarak çok çalışarak, fazla yorularak ince düşünerek başarı, kalite yakalanabilir.
Paramparça’da nasıl bir Ozan var. İnsanın kendi yazdığını oynamasıyla başkasının yazdığını oynaması arasındaki fark nasıl?
Ya inanın senaryo bittikten sonra asla bunu ben yazdım mantığıyla bakmadım. Adapte olabilmek için diğer oyuncularla birlikte bende çalıştım. Özümsemeye çalıştım. Hiçbir fark yoktu başkasının yazdığında oynamaktan. Olmaması daha iyi zaten öbür türlü kolaya kaçmak olur ve gereken heyecanı katamazdım.

Bir sanatçıyı ideal bir sanatçı yapan nedir?

İnsan olmak.. İnsanlığınızı ve etik değerlerinizi kaybetmemek.
İki seti birden götürüyorsunuz, hem de neredeyse aynı ekiple, projeleri karıştırdığınız ya da farklı esprili anlar yaşıyor musunuz? Paramparçanın setinden bize biraz bilgi verir misiniz?
Paramparça seti öncelikle çoğu oyuncuların ilk sinema deneyimiydi. Zor zamanlar yaşadık. Dizi ile sinema arasındaki farkı gördük. Örneğin sinema filmini sesli çektik. Yani ortamdaki tüm sesler kayıt altında. Oldukça sessiz çalışmamız gerekiyor. E bizde alışmışız gürültülü çalışmalara. Dizi setinde sorun olmuyor ya bu. Baya zorluklar çektik sessiz durmaya alışana kadar. Kayıt sırasında birbirimizde kaşımızla, gözümüzle, mimiklerle anlaşıyorduk. Yürümemiz gerektiğinde de parmak uçlarımızda. Birbirimizin o halini görünce de gülmeye başlıyorduk. Parmak ucunda yürüyen kaşı gözü oynayan bir sürü insan. Çok komik ve eğlenceliydi. İki sette de çok eğlendik. Acı ve tatlı omuz omuza iyi işler çıkarttığımız için tek tek herkesle gurur duyuyorum. Set ekibinden, oyunculardan herkesten. İyi ki de Tek Türkiye ekibini tanıdım. Bu güzel iki işi anca bu ekip yapabilirdi.

Tek Türkiye’nin yeni hikâyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tam anlamıyla rayına oturduğunda yeni karakterle özümsendiğinde, insanlar altı yıllık zamanı iyice kabullendiklerinde daha müthiş bir sezon olacak. Bu sezona çok güveniyorum. Yeni gelen bölümler çok duygulu, çok enerjik ve sosyal sorumluluğu olan bölümler. Ben yine iddia ediyorum bu sezon en güzel sezon olacak. Biraz sabır.
Kaymakam Tarık siyasetçilere ne gibi mesajlar veriyor?
Tarık, dürüst bir yönetici, kendinden çok halkını düşünüyor. Derdi ne para ne de güç gösterisi. Tarık için ülke “sağlık ocağı”. Dertli ve muzdarip hasta olarak gelen kim olursa olsun iyileştirmesi gereken olan halk. Tarık ise onların yaralarını sarmaya çalışan ir devlet adamı.
Doktor Tarık’ı özlüyor musunuz?
Tarık hala Doktor Tarık. Kaymakamlık halkı daha iyi koruma adına edindiği görev. Tarık belki de tekrar korucu olacak, ya da ülkesi için gönüllü asker. Tarık için mesleğin önemi yok. Bende onun gibi düşünüyorum ne olduğunun değil ne yaptığının önemi var.
Seyircinin kaymakam Tarık’a tepkileri?
Seyirci Kaymakamı sevdi. Ama tabi iki yıldır alıştığı doktoru unutması zor olacak. Çünkü hala yolda görenler Doktor Bey diyor. (Kaymak diyenlerde var) Bu geçiş sürecinde her türlü tepkiye hazırlıklı olmalıyız. Mutlaka eleştirenlerde var. Ama inanın her geçen bölüm Kaymakam Tarık daha çok seviliyor. Çok değil beş bölüm sonra her şey rayına girecek. Zaten Tarık hala Doktor Tarık. Belki ilerde tekrar doktorluk yapar. Her an her şey olabilir. Mükemmel bir sezon sizi bekliyor.
Tekrar sinemanıza dönelim gösterim ne zaman?
Mart 2010. Tüm sevenlerimi tüm sanatseverleri bekliyorum. Tüm değer verenlere ilgilenenlere teşekkür ediyorum.

11 Kasım 2009 Çarşamba

Samanyolu'nun dizilerine Ortadoğu'dan büyük ilgi

Resim

Türk dizilerine yoğun ilgi gösteren Ortadoğu medyası, son zamanlarda bu ilgisini aile içerikli
diziler üzerinde yoğunlaştırmaya başladı.
Samanyolu'nun seviyeli, düşündürücü ve bilgilendirici dizi filmleri, Ortadoğu televizyonları ile prodüksiyon firmalarının artan taleplerine cevap vermeye çalışan yapımlar arasında yer alıyor. 2008 yılından beri Dubai, İran, Mısır, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Kazakistan, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Abu Dabi, Lübnan, Çin, Malezya, Tunus, Hindistan, Katar, Irak gibi ülkelerde gösterime giren diziler için kanal, yeni ülkelerle anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Kanalın dışarıya satılan dizileri arasında Tek Türkiye, Kollama, Sırlar Dünyası, Yeşeren Düşler, Beşinci Boyut, Hakkını Helal Et, Bizim Aile, Büyük Buluşma ve Hekimoğlu yer alıyor.

Satışların başlaması ile birlikte dizilerin beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirten Samanyolu Yayın Grubu Dış Satışlar Koordinatörü Fatih Gök, "Yurtdışında gösterime giren yapımlarımız, o ülkelerdeki insanlar tarafından büyük ilgi ile takip edilmekte. Bu yapımlar, bir köprü görevi üstlenerek ülkemizle diğer ülkeler arasında sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine de büyük katkı sağlamaktadır." diyor. Gök, yurtdışına satışı yapılan programların Türkiye'deki izleyicilerden daha çok ilgi gördüğünü, yayına girdikleri saatlerde sokakların adeta boşaldığını ifade ediyor.
TELEVİZYON / SERVİSİ ZAMAN

TEK TÜRKİYE 79.BÖLÜM

Resim
Tek Türkiye 79. Bölüm
Tek Türkiye, Yeni Bölümüyle Ekrana Geliyor.

Dila, Kırmızı ile oğlu için pazarlık yapmaya zorlanır. Ancak bunların kabul etmeyen Dila, oradan kaçmayı başarsa da kısa bir süre sonra yine büyük bir tehlikenin içine düşer...

Kırmızı, Dila’nın kafasını karıştıracak bir yalan söyler. Tarık’ı ve Anabella’yı ilgilendiren bu yalan Dila’nın gözü önünde gerçeğe dönüşünce, Dila Kırmızı ile anlaşmak için bir karar vermek zorunda kalır...

Bu arada Sait, Leyla için çırpınırken öğrendiği acı gerçekler onu bir kez daha şoke eder. Ve kendini birden Cabbar ve sahte tarikatının içinde bulur...
Tek Türkiye 79. Bölüm yeni FRAGMAN buyrun:

:arrow: indir izle :arrow: http://rapidshare.com/files/305119295/Tek_Turkiye_79.Bolum_Fragmani_YENi.wmv


Resim

indiremeyen ARKADAŞLAR: EN HIZLI YOUTUBE İLE ANINDA İZLE YÜKLEME OLUYOR.İŞTE KANITI:

Tek Türkiye 79. Bölüm Youtube ANINDA İZLE




Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Çelik Berksoy
Oyuncular
Ozan Çobanoğlu,Müjgan Gönül, Sabri Özmener, Kadim Yaşar

Yayın Günü ve Saati
12 Kasım Perşembe 19:40

6 Kasım 2009 Cuma

TEK TÜRKİYE 78.BÖLÜM!!!

SAMANYOLU'NDA 'TEK TÜRKİYE' AKŞAMI...19:40
Resim

Tek Türkiye 78.bölüm

Resim

Dila, Kırmızı’nın teklifini kabul etmez. Ancak dönüş yolunda kötü bir sürpriz onu beklemektedir. Kasaba da dükkan kapatma eylemlerini alevlendiren Botan, çıkarılmak istenen kaosta başarılı olmaktadır. Tarık ise canını tehlikeye atarak halkı sakinleştirmeye ve Botan’ın oyunlarını bozmaya çalışır. Onu her an takip eden Anabella Tarık’a daha çok hayran olmaktadır. Bu arada Sait, Leyla’yı polislere teslim etmeyi başarır, ancak Çetin kendi planı için Leyla’yı alarak her şeyi bozar. Oğlu için çırpınmakta olan Dila ise bir hastanenin morgundan kötü bir haber alır.


Tek Türkiye 78.Bölüm Yüksek Kalite Fragman - Sevenload



Tek Türkiye 78.bölüm FRAGMAN

:arrow: http://rapidshare.com/files/302029153/TEK.TURKiYE.78.bolum.FRAGMAN.5Kasim2009Yayinda.wmv

Tek Türkiye 78.bölüm fragmanı ANINDA İZLE



Resim

TEK TÜRKİYENİN ÇETİNİ ERGÜN KUYUCU SOHBETİ!


Ergün Kuyucu; " Ağalık ve aşiret sistemi özendirilmemeli!.."
Samanyolu TV’nin en çok seyredilen dizisi Tek Türkiye’nin setinden dobra dobra açıklamalar!...
Yayınlandığı günden beri gerek yurt dışı gerek yurt içi başarılara imza atan Tek Türkiye oyuncularından Ergün Kuyucu, kendisine sorulan soruları içtenlikle cevapladı.
Kışın kendisini göstermesi ile birlikte muhakkak ki dizi çalışmaları da bir hayli zorlandı. Hele ki şehir ortamından uzakta gerçekleşen diziler için bu bir kat daha zor bir durum. Hikayesiyle, setiyle her zaman gündemin baş köşesine oturan Tek Türkiye’nin kötü adamı Çetin karakteri Ergün Kuyucu ile bir söyleşi yaptık. Seyircilerin kendisine sorduğu birkaç soruyu ilettik.

TV hayatına atılmanız, nasıl oldu?

Açıkçası ben bir iş adamıyım. Özellikle Yurt dışı ilişkileri yoğunlukta olan sürekli gezilere giden bir iş adamıyım. Fakat bir gün bir prodüksiyoncu arkadaş katılacağı bir projede kötü adam eksikliğinden bahsetti. Sonra da bana sen kötü adam olur musun dedi. Düşündüm neden olmasın dedim. Türkiye’de kaliteli kötü adam eksikliği var. Günümüze bir Erol Taş lazım.



Siz Erol Taş olabilir misiniz?

Bunun cevabını tabiî ki en iyi izleyici verir. Erol Taş kötü olduğu zaman gerçekten insanın nefret ettiği eline geçirse bir bardak suda boğacağı bir karakterdi. Ve gerçek hayatta çok sempatik bir insandı.

Peki, siz gerçekte nasılsınız?

Kim kendine kötüyüm der bilmem ama çok aşırı duygusal değilimdir.

Tek Türkiye seyircisinin tepkisi size karşı çok sert. Çetin’i öldürün de öldürün diyorlar. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?


Çok doğal. Tabiî ki o kadar kötüyüm ki ben bile olsam öldürülmemi isterim. Bu bir yönden de rolümü iyi benimsediğimi ortaya koyar. Normal hayatta en çok karşı çıktığım işleri yapıyorum bu dizide meslek gereği kendimi kaptırmak zorundayım, kaptırıyorum da..

Doğuda ki vahşeti, hataları ekranlara getiren bu türlü yapımlar hakkında ne düşünürsünüz?

Tabi ki hataların, yanlışların gün yüzüne çıkması güzel. Fakat çok hassas bir mesaj içerdiğinden çok dikkatli olunmalı. Bu stil doğuyu ele alan dizilerde en çok kınadığım ağalık ve aşiret sistemini hoş ve doğru bir şeymiş gibi gösterilmesi. İnsanları imrendirmesi. Tek Türkiye’ de bu konuda çok hassas. Dikkat edin ağalık ve aşiret sistemi hiçbir zaman lüks konaklar, otorite sahibi adamlar gibi imrendirilicili bir havaya sokulmadan veriliyor. Maalesef diğer projeler bu konuya dikkat etmiyor. Ağalar, Aşiret kuralları Devlet’ten yüce, karizma gibi bir havaya sokuluyor. Çok dikkatli olmak lazım bu projeler aileler ile seyredilen yapımlar.

Gönül Salıncağı, Kara Köpek Havlarken, Beşinci Boyut, Arka Sokaklar, Kollama gibi projelerde yer alan Kuyucu, Tek Türkiye’ deki Çetin karakteri ile oyunculuğunun zirvesine yerleşti.

2 Kasım 2009 Pazartesi

Tek Türkiye 77. Bölüm - (Yorumlarınız ve Kritikleri alalım)

Tek Türkiye 77. Bölüm hakkında herşey samanyolu Fanlarında

Resim

Tek Türkiye 77. Bölüm özeti

Tek Türkiye, her perşembe akşamı olduğu gibi bu perşembe akşamı da çok konuşulacak yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kırmızı, Tarık’ı dize getirmek için İbrahim’i vermemekte kararlıdır. Dila, Tarık’tan oğlunu kurtarmasını isterken, Tarık’ın ilgilenmesi gereken olaylar ardı ardına gelir. Botan sayesinde, büyük bir kaos çıkar. Kasabanın çocukları, gençleri, kadınları polise ve devlete karşı eylem yapıp, saldırgan hareketlerde bulunurlar. Sait, ise bu eylemlerin başında olan Leyla’nın peşinde, aşkını kanıtlama derdindedir. Ancak, kasabanın çocukları kirli bir plan için Botan tarafından kaçırılınca, Sait için büyük bir fırsat doğar. Tarık bu olanlarla oğluna kavuşma fırsatını bir kez daha kaçırırken, oğlunu kurtarmak için yanıp tutuşan Dila ise Kırmızı’dan şok bir teklif alır.


BÜYÜK GÜN! 29 Ekim 2009

İşte süper fragman!

Tek Türkiye Orjinal Version :P Kaliteli

samanyolufanları farkıyla!




Resim

İyi seyirler...

Tek Türkiye 76. Bölüm >Yorumlar Kritikler

Tek Türkiye 76.Bölüm yeni sezonun ikinci bölümü ile ekrana geliyor...

Resim

Heyecanın ve duygunun hiç bitmediği dizi bu hafta önemli ve çarpıcı gelişmelere sahne oluyor...
Reşo ağa, kayıplarına üzülmektedir. Tarık ise son olan olaydan sonra işin aslını öğrenmiştir. Köyün boşaltılması aslında altındaki petrol yatakları içindir. Tarık daha büyük felaketlerin olmaması için Reşo ağayı uyarmaya gider. Ancak oğlunun mezarı başında olan Reşo ağa, Çetin’in oraya koyduğu bombadan habersizdir...

Bu arada çok önemli bir gelişme olur. Kırmızı karşısına sürekli çıkıp duran Tarık’ı öldürmekten vazgeçer ve onu can evinden vurmaya karar verir. Tarık’ın oğlu İbrahim, peşine düşen adamların farkında olmadan onlarla beraber kayıplara karışır...

Tek Türkiye |76. Bölüm Fragmanı |[S3.B2] I STV |Baransel I