Tek Türkiye Dizisi

18 Ocak 2010 Pazartesi

Tek Türkiye setine çok manalı bir sürpriz


Tıp Öğrencilerinden en beğenilen dizi Tek Türkiye setine çok manalı bir sürpriz
“Tek Türkiye’nin verdiği mesaja binaen Alevi, Kürt, Türk, Sünni arkadaşlarımız tek bir yürek olduk Tek Türkiye’nin setine geldik”
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik bir grup öğrenci 16 Ocak Cumartesi günü Konya’ya Tek Türkiye’nin çekimlerini ziyarete gitti.
Genç doktor adayları; “Sırf Tek Türkiye’nin verdiği mesaja binaen alevi, Kürt, Türk, Sünni arkadaşlarımız tek bir yürek olduk Tek Türkiye’nin setine geldik” dedi.
Bu manalı mesaj karşısında çok şaşıran ve sevincini gizlemeyen oyuncular ve yapımcı Salih Asan bu stil jestlerin dizinin mesajını vermesi gerektiği gibi verdiğini bizzat ortaya koyduğunu bundan dolayı da büyük bir sevinç içinde olduğunu belirtti. Doktor adaylarının en çok vakit geçirip gülüp eğlendiği isim ise Botan karakteri ile rol alan Kadim Yaşar oldu. Bu kadar esprili bir karakterin Tek Türkiye dizisinde hiç gülmeyen bir terörist karakterini canlandırmasına öğrenciler bir hayli şaşırdı.
Öğrencilerin ve Kadim Yaşar’ın sohbetine dizide ki konuşma şivesi ile katılan Şivan rolüyle Süleyman Karadağ ise doktor adaylarını tek kelimeyle mest etti.
İdeallerindeki doktor karakteri olan Doktor Tarık rolü ile Ozan Çobanoğlu ise hem tiyatro hem dizi çalışmalarına rağmen uygun bir vakit ayarlayıp uzun zaman doktor adayları ile muhabbet etti. Öğrenciler Ozan Çobanoğlu’nun yeni sezon imajı bıyığını da çok beğendiğini belirtti.
Daha sonra Tek Türkiye dizisinin 89.Bölümünün hastane sahnesine ( Dila hastanede ) katılan doktor adayları bir saniyelik görüntü için bile verilen onca emeği görünce hiçbir şeyin kamera önünde gözüktüğü gibi olmadığını çok fazla emek harcandığını buna bizzat şahit olmanın da ayrı bir heyecan olduğunu belirtti.
Ziyaret sonrası öğrenciler de oyuncularda hoş bir anı arkalarında bırakarak heyecanla 89. Bölüm hazırlıklarına devam etti. Doktor adayları tüm Türkiye’yi Tek Türkiye izlemeye davet ederken özellikle 89. bölümü muhakkak izlesinler yoksa çok fazla şey kaçırırlar dedi. Bizlerde merakla 89. bölümü bekliyor, doktor adaylarına ve gözde dizi Tek Türkiye’nin oyuncularına başarılar diliyoruz!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder