Tek Türkiye Dizisi

4 Şubat 2009 Çarşamba

Tek Türkiye'nin Berfin'i Miniklere Karnelerini Dağıttı


Özel Mehmet Özdemir İÖO'da düzenlenen karne dağıtım töreninde, karneleri öğrenciler “Tek Türkiye” dizisinin oyuncusu Berfin'in elinden aldı.Merve Eğitim Kurumları bünyesinde bu öğretim yılında eğitim-öğretime başlayan Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulunda eğitim yılının birinci döneminin bitmesiyle ilk karne heyecanı yaşandı.Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulundaki karne dağıtım törenine Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ,Şube Müdürü Abdullah Kabakçı, öğrenci velileri ve STV’nin izlenme rekorları kıran “Tek Türkiye” dizisinin sevilen oyuncusu Berfin rolündeki Özgül Sağdıç katıldı.Törende yapılan protokol konuşmalarının ardından karneleri protokol ve "Tek Türkiye" dizisinin sevilen ve sempatik oyuncusu Özgül Sağdıç öğrencilere tek tek dağıttı.Daha sonra okulu gezen ve yetkililerden bilgi alan sevilen oyuncu “ Ben de böyle güzel bir okulda okumak isterdim. Burada okuyan öğrencilerin çok şanslı olduğu kanısındayım. Özellikle tüm öğrencilerinde başarılı olduğu görmem beni bu düşüncelere sevk etti” dedi.

4 yorum:

  1. yha keşke güzelce cevdet zebure kotan i.ö.o gelsen ama nerde o qünler seni çok seviyorum oyunda yılmazla evlen ve tek türkiye oyuncularını tebrik ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. abla ben sana bi şekilde senle konuşmak sohbet etmek istiyorum
    ben seni çok seviyorum adım şengül konuşmanı çok seviyorum nolur msn falan var sa almak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. dizi cok gzl özelikle berfin abla süpersin bende seninle konusmak istioorm msn de felan cook tatlisin

    YanıtlaSil
  4. adim gunel.azerbaycan qafqaz universitesinin talebesiyim.burda arkadasklarim ve ben sizi cok izliyoruz.ama filmde berfin rolu insani cok sinir ediyor.ben filmde en cok firati sreviyordum.cok masum bir yuzu vardi.ama artik gitti.ben de filmi izlemiyorum.firatla dilanin evlenmesini cok istiyoruz.tarkla enlenemesin.

    YanıtlaSil