Tek Türkiye Dizisi

26 Mart 2009 Perşembe

TÜMÇADER'den Tek Türkiye Dizi Setine Ziyaret


Tüm Çalışanlar Derneği (TÜM ÇADER), Samanyolu Televizyonunda yayınlanan ve beğenilerek izlenen ‘Tek Türkiye’ dizisini setinde ziyaret etti.


Teknik ekip ve oyuncular tarafından sıcak karşılanan dernek üyeleri, yazdıkları şiiri okudular, ardından da Kırıkkale’den götürdükleri tatlıları ikram ettiler. Bunun yanında dernek üyeleri Mevlana Müzesi’nde gezdi ve müzeyi anlatan sinevizyon izledi.


Ziyaretteki amaçlarının Türkiye gerçeği olan terör ve arkasındaki oynanan oyunları, milletimizi bilinçlendirme adına yapılan çalışmaları hem yerinde görmek, hem de kendilerine bu kış gününde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek olduğunu dile getiren TÜM ÇADER Derneği Başkanı Şuayip Demir, bir terör gerçeğinin bilinmeyen yönlerinin bu dizi ile ülke insanına anlatılarak bilinçlendirildiğini söyledi.

Açıklama yapıldı


Tek Türkiye dizsinin Türkiye’nin gündemini teşkil eden Kürt sorununa getirdiği yaklaşım ile farklılık göstermektedir diyen Başkan Demir, “Bu sorunu gündemine alan dizilerin ilki diyebiliriz. Dizide Türk ve Kürt birlikteliğini en güzel şekilde işlemişler. Oyuncuların özverili oynamaları diziye daha da cazip hale getirdi. Senaryoları ise doğuda yaşanan dramı dile getiriyor” şekilde konuştu.

Gün yüzüne çıkıyor

Dizinin başrol oyuncusu Ozan Çobanoğlu ise, Kırıkkale’den gelerek kendilerini ziyaret eden dernek üyelerine teşekkür etti. Oyuncuların senaryoları büyük bir özveriyle oynadıklarını anlatan Çobanoğlu, “Halkımızın diye büyük destek vermesi ve izlemesi bizleri mutlu ediyor. Bu dizi sayesinde Türk-Kürt kardeşliği daha da pekişiyor. Doğuda oynanan oyunları gün yüzüne çıkartıyoruz” dedi

1 yorum:

  1. Slm Tek Türkiye dizisini cok seviyorum ne olur dizi hic sonu gelmesin devam etsin.Tek Türkiye dizisinden baska bir dizi izlemiyorum ...

    YanıtlaSil