Tek Türkiye Dizisi

25 Mayıs 2009 Pazartesi

'TEK TÜRKİYE' Dediler, Tüm Dünyada Sevildiler...


Tek Türkiye oyuncuları dur durak bilmiyor

Samanyolu Televizyonunun en başarılı yapımlarından biri olan Tek Türkiye dizi hikâyesi ve verdiği mesajlarının yanı sıra oyuncuları ile de oldukça dikkat çekti.

Bir iki oyuncusunu ünlü yapıp, diziyi tek kişinin üstünden götürmeyen farklı ve olması gerektiği gibi bir dizi olan Tek Türkiye hızla sezon finaline hazırlanırken, birbirinden değerli oyuncuları artık Türkiye ile sınırlı kalmayıp tüm dünyada faydalı seminerlerin ve kurumların gözde konukları, insanımız içinde mükemmel örnek oldular.

İzmir’de, Ankara’da, İstanbul’da, doğuda, batıda derken Almanya’da, Fransa’da birçok organizasyona imza atıp, artık onlar Türk dizi sektörünün en gurur duyulan ekibi olmayı başardılar.

Almanya’da özel bir kolej tarafından yılın annesi seçilen Özlem Akınözü, Almanya’daki kolejin kutlamalarına katılırken, daha Türkiye’ye döner dönmez Fransa’da bir organizasyona katılacağını öğrendi. Akınözü, Uluslararası Ümit Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanında okuyan öğrencilere yardım amacı ile organize edilen programa Müjgan Gönül, Özgül Sağdıç, Sabri Özmener, dizi müziklerini seslendiren Gökmen ve yapımcı Salih Asan ile beraber katıldı

.Fransa’da hem çok faydalı hem de çok güzel üç gün geçiren Tek Türkiye Ekibi, bu ve benzeri faydalı organizasyonlarda ekip halinde katılmaktan gurur duyduklarını söyledi. Yurtdışı davetleri sonrası Türkiye’ye dönen oyuncular gelir gelmez Konya’ya geçip, kaldıkları yerden çekimlere devam ettiler.

Dizinin yapımcısı Salih Asan ise "Tek Türkiye dizisi, mayası Türkiye’ye ait insanımızın ister bu topraklarda yaşasın ister yaşamasın büyük bir beğeni ile takip ettiği, takdir toplayan bir projedir. Böyle bir projenin kıyısında köşesinde olmak bile bizleri inanılmaz heyecanlandırıyor. Yurtiçi ve yurtdışından sıklıkta davetler alıyoruz. Özellikle yurtdışı davetleri hem oyuncularımızın hem bizim sorumluluğunu daha çok arttırıyor hem de motive ediyor. Avrupa’nın değişik yerlerinde yaşayan insanımız ülkemizin hangi coğrafyasından olursa olsun tek yürek halinde “ Tek Türkiye” diye haykırıyor. Projeye emek veren arkadaşlarımızı bağrına basıyor. Almanya’dan, İngiltere’den, Fransa’dan davetler alıyoruz. Ancak dizi çekimlerimizi aksatmayacak şekilde Marsilya, Lion, Paris, Strousburg, Honnower,Köln,Stutguard gibi Avrupa şehirlerinde Tek Türkiye buluşmaları gerçekleştirildi. Bu projelere en az 1500 kişi katıldı. Yurt içinde olduğu gibi yurtdışında da büyük bir sevgi seli var” diyerek yaşadıkları duyguları ifade etmekte zorlandığını belirtti.

samanyoluhaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder