Tek Türkiye Dizisi

7 Mayıs 2009 Perşembe

Tek Türkiye Ekibi Kermes İçin Karaman'a Gidiyor....


Beklenen Bahar Hanımlar derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenliyor. Kermesin açılışında Dizi oyuncuları da olacak.



Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kısa adı BAHAR-DER olan Beklenen Bahar Hanımlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenleyecek.


Dernek Başkanı Aysel Kılıç yaptığı açıklamada, "Derneğimiz ilimizde bulunan özellikle ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin yararına kermes düzenledi. Kermesimizde yiyeceklerden Döner, Tantuni, El yapımı mantı, Sıcak mantı, Sac böreği, Su böreği, yaprak sarma, içili köfte, tatlı çeşitlerimizden; yaş pasta, baklava, kek, salata çeşitlerimiz, İçecek çeşitleri, Giyim ürünleri, Çarşaf ve Pike çeşitleri, Maraş İşi, Mutfak Takımları, Havlu, Çeyiz, Bohça... Bakır hediyelik eşyalar ve daha birçok ürünler beğenilerinize sunulacak.


Kermesimiz 9 Mayıs tarihinde Tek Türkiye Dizi filminden oyuncuların katılımlarıyla şu an Karaman Aktekke Meydanı'ndaki Saat Kulesinin yanında bulunan Belediye Kültür ve Turizm Merkezi olarak kullanılan binada açılışı yapılacak. Kermesimiz 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Kermesimize tüm Karaman halkını bekliyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder