Tek Türkiye Dizisi

21 Mayıs 2009 Perşembe

Tek Türkiye' nin Tarığı Ozan Çobanoğlu Yeşil Elmadaydı:)!!!







Senaryoyu Tek Türkiye'den önce yazmış


Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi Tek Türkiye'nin Doktor Tarık’ı Ozan Çobanoğlu, Yeşil Elma programında izleyicilerini bir kez daha hayran bıraktı.
Yoğun çekim çalışmalarına rağmen Oktay Usta ile oldukça neşeli ve dinç bir program çıkartan Ozan Çobanoğlu, kendisine bu kadar yorgunluğa, bu güç nereden diye sorulunca, “Durmak yok, gösteriye devam” diyerek bir kez daha işini ne kadar zevkle yaptığını kanıtladı.

Program sonrası büyük, küçük birçok hayranı ile fotoğraf çektiren başarılı oyuncu Tek Türkiye sezon finali hakkında ise “muhteşem bir final Tek Türkiye izleyenlerini bekliyor” diyerek herkesi daha da meraklandırdı.

Kendisine çekim hazırlıklarına başlayacakları kendisinin yazdığı sinema projesini sorduğumuzda “Ben o sinemayı, daha Tek Türkiye dizisi ortada yokken yazdım, yani Tek Türkiye ile konu olarak benzer bir yapım değil. Şehirde geçen bir hikâye. Fakat oyuncu seçimini Tek Türkiye kadrosundan yaptım. Çünkü o kadar mükemmel bir set ortamımız ve başarılı sonuçlarımız var ki başka arayışlara girmek manasız. Eğer kriz bizi de vurmazsa 15 Haziran gibi tanıtımlarını görebilirsiniz. Çok çalışıyoruz. Seyircilerimizin karşısına hak ettikleri güzellikte çıkmayı umut ediyoruz “ yanıtını verdi.

Program esnası ve sonrasında kanala gelen onlarca telefonda sevenleri Ozan Çobanoğlu’nu tebrik edip, performansına “maşallah” demeyi ihmal etmedi. Hayranlarını itina ile cevaplayan Ozan Çobanoğlu bu yüksek performansı ile daha çok başarıya imza atacağa benziyor…

20 Mayıs 2009 : Doktor Tarık Ozan Çobanoğlu Yeşil Elma'daydı.. Kaçıranlara , tekrar izlemek isteyenlere çekebildiğim

1.bölüm reklama kadar


http://rapidshare.com/files/235249624/Ozan.Cobanoglu--Dr.TARIK--Yesil.Elmada-YENi.video1.wmv


2.bölüm

http://rapidshare.com/files/235328908/Dr.TARIK-Ozan.Cobanoglu--Yesil.Elmada-YENi.video-2.wmv



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder