Tek Türkiye Dizisi

1 Haziran 2009 Pazartesi

Tek Türkiye' Dizisinin Oyuncuları Bilim Şenliğine Renk Kattı


Kütahya'nın Tavşanlı İlçesindeki Özel Yavuz Selim Koleji'nin Düzenlemiş Olduğu 'Yavuz Selim'le Bilim'e Dokunun' Adlı Bilim Şenliği Görkemli Bir Açılış Töreni ile Başladı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Özel Yavuz Selim Koleji'nin düzenlemiş olduğu 'Yavuz Selim'le Bilim'e Dokunun' adlı bilim şenliği görkemli bir açılış töreni ile başladı.

Özel Yavuz Selim Koleji öğrencilerinin yapmış oldukları projelerin tanıtıldığı ve bu yıl 2.si düzenlenen Bilim Şenliği, Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan, Domaniç Kaymakamı Cevat Çelik, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Milli Eğitim Müdürü Sezai Kadıoğlu, Palandöken Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Köleoğlu, Tek Türkiye dizisinin Ayten karakterini oynayan Gamze Karababa, Çetin karakterini oynayan Ergün Kuyucu ve kalabalık bir davetli kitlesinin katılımıyla başladı.

Bilim şenliğinin açılışında bir konuşma yapan Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan, eğitim ve kültürün tanımını yaparken, bilimin önemine dikkat çekti.

Bilim şenliğine katıldıkları için Tek Türkiye oyuncularına plaket verilmesinin ardından Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi öncülüğünde okul öğrencilerinin halk oyunları ile Tavşanlı Belediyesi Mehteran ekibinin gösterileri şenliğe ayrı bir renk kattı.

Özel Yavuz Selim Koleji Müdürü Ümit Eliküçük ise "Yavuz Selim Koleji olarak 2 yıldır bilim şenliği düzenliyoruz. Bu yıl halkın daha çok katılımı sağlamak, öğrencilerin yapmış olduğu projeleri halka göstermek için şenliği Cumhuriyet Meydanı'nda yaptık. 65 standımız var. Bazı okullarımızda şenliğe destek verdiler. Bizi en mutlu eden unsurlardan biri de Tek Türkiye dizisi oyuncularının açılışımıza gelmesi idi. Dizi oyuncularına ve Tavşanlı halkına geldikleri için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Öğrencilerin projelerini tanıttığı, kimyasal, fiziksel deneyler yaptıkları, ilginç zeka oyunları ve birbirinde güzel projelerin sergilendiği, ilk gününde yoğun bir katılımın gerçekleştiği Bilim şenliği, 3 gün boyunca Cumhuriyet meydanında gezilebilecek.

3 yorum:

  1. boya bak be! çetin.. adam çok karizma ya

    YanıtlaSil
  2. şimdi şu çetinde olmasa yani filmin tadı yok.helal sahte antiterörcü çetin solkanlı yürü be kim tutar sni

    YanıtlaSil
  3. valla elime geçirsem herhalde öldürürdüm bu çetini ama bu resimi görünce vaz geçtim çünkü çok karizmatik çıkmış ve galiba çetin şivan ve botan olmasa bu dizinin tadı çıkmaz ama sadece üçü değil hepsi rollerini çok güzel yapıyorlar ama çetin dizide taktığı siyah bere ile daha yakışıklı oluyor ...!

    YanıtlaSil