Tek Türkiye Dizisi

4 Haziran 2009 Perşembe

Tek Türkiye Ekibi Silivri Fatih Koleji'nde

















Samanyolu televizyonunun beğeniyle seyredilen dizisi “Tek Türkiye’nin” değerli oyuncularından Ozan ÇOBANOĞLU (Doktor Tarık) ve Müjgan GÖNÜL (Dila Hemşire) öğrenci ve velilerimizle söyleşi yapmak üzere okulumuzu ziyaret ettiler.


Konuklarımız sahneye çıkıp kendilerini tanıttıktan sonra, karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti. Söyleşiye, öğrencilerimizin sordukları çok ilginç ve kritik sorular damgasını vurdu.


Oyuncular; “bir dizide rol almanın güzellikleri muhakkak var. Ama bu güzellikler çok ciddi gayret ve fedakırlıkları da beraberinde getiriyor. Sizler sadece dizinin o hafta yayınlanan 2 saatlik bölümünü izliyorsunuz. Fakat o iki saatlik bölüm, günde ortalama 18 saatlik bir çalışma ile bir haftada ortaya çıkıyor.” diyerek işlerinin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu da anlatmaya çalıştılar.


Ardından okul müdürümüz Uğur TOMBUL Bey tarafından oyunculara takdim edilen “Öğrenci Karnesi” hem öğrencilerimizi hem de konuklarımızı çok heyecanlandırdı. Oyuncular okul idaresi tarafından belirlenen tüm kategorilerden 100 tam puan aldılar.


Programın sonunda da okul aile birliği başkanımız Funda MUTU Hanım misafirlerimize plaket takdim etti.

Bizleri kırmayıp okulumuzu ziyaret eden “Tek Türkiye” ekibine teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder