Tek Türkiye Dizisi

21 Haziran 2009 Pazar

Tek Türkiye sezona veda etti


Çekimleri Konyanın Sille/Tatköyde yapılan Samanyolu televizyonunun sevilen dizilerinden Tek Türkiye, Akın Marina Restaurantta düzenlenen toplantı ile sezona veda etti.

Dizi oyuncuları, teknik ekip ve yönetim kadrosunun da bulunduğu programa, dizinin solisti olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan da katıldı.
Böyle bir dizinin Konya’da çekiliyor olması için çok çalıştığını ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, dizinin hedeflerinin ötesine gittiğini, daha da öteye gideceğini umduğunu söyledi. Tek Türkiye dizisinin 74 bölümü geride bıraktığını ifade eden Yapımcı Salih Asan, “Dizimiz şu ana kadar acısıyla tatlısıyla 74 bölümü geride bıraktı. İnşallah daha nice 74’lere… Her şey Tek Türkiye için…” dedi. Dizi oyuncularının yoğun alkış ve tezahüratlarıyla bir selamlama konuşması yapan Yönetmen Gürsel Ateş de çok iyi bir ekiple çalıştığı için her şeyin daha kolay ve güzel olduğunu dile getirdi. “Sanatçı aslında metafizik bir kahramandır” diyen STV Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe de sanatla bağlarını koparmış, sanatı toplumda gerektiği yere koyamamış toplumların gelişmeye yönelik çok şey kaybedeceğini söyledi. Konuşmalardan sonra mini bir konser veren dizinin solisti Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla dinleyenlerin gönlünü fethetti

3 yorum:

  1. Tek türkiyenin dizi müziklerini yayınlayabilir misiniz.?
    Hacked by Ucaninek13.

    YanıtlaSil
  2. SAYIN BETULLAH

    TEK TÜRKİYENİN MÜZİKLERININ INDIRME LINKLERINI DAHA ONCEKI SAYFALARDA VERMISTIM
    INCELEYEBILIRSINIZ
    BİLGİNİZE....

    YanıtlaSil
  3. Bulamadım linkini versene

    YanıtlaSil